به گزارش خبرنگار مهر، عباس امید بعدازظهر دوشنبه در نشست با مسئولین اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود در این طرح ۳۰۰ نفر از عشایر از نعمت سواد برخوردار شوند.

وی بیان کرد: دختران و زنان عشایر به واسطه تنوع فعالیت‌ها و وظایفی چون خانه‌داری، تربیت فرزند، پرورش دام و صنایع‌دستی حضوری پررنگ و انحصاری در جامعه دارند.

سرپرست معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: آموزش عشایر و ترغیب آن‌ها به فراگیری سواد یکی از مسائل اساسی حوزه سوادآموزی است.

امید اضافه کرد: ارائه روش‌های آموزشی سازگار با نوع معیشت و زیست عشایر در دستور کار معاونت سوادآموزی استان بوشهر قرارگرفته است.

وی تصریح کرد: افزایش پوشش تحصیلی زنان و دختران بازمانده از تحصیل عشایری و کمک به تسریع در استقرار عدالت جنسیتی در آموزش از هدف‌های اجرای طرح ارتقای سطح دانش و سواد در مناطق عشایری است.

سرپرست معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر خاطرنشان کرد: فراهم کردن زمینه‌های رشد شکوفایی استعدادها و توانمندی‌های زنان و دختران عشایر و توانمندسازی آنان در زمینه مهارت زندگی و اجتماعی از دیگر هدف‌های اجرای طرح ارتقای سطح دانش و سواد در مناطق عشایری است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.