علی جمادی روز سهشنبه در شورای پیشگیری از وقوع جرم استان بوشهر افزود: در مساله سرقت بحث پیشگیری بسیار مهم است و مردم و دستگاههای مختلف اجرایی باید سعی کنند مراقبتهای لازم و کافی از منزل، اماکن، خودروها و سایر اموال باارزش خود را مدنظر قرار دهد.
وی بیان کرد: با توجه به طرح تدوین شده پیشگیری از سرقت در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان بوشهر همه دستگاهها باید برای اجرایی شدن آن تلاش کنند.
جمادی بیان کرد: دستگاههای عضو شورا چنانچه نقطه نظر خاصی برای تکمیل طرح مورد نظر دارند به دبیرخانه شورا ارسال کنند تا در طرح گنجانده شود.
وی با اشاره به بحث آگاهیبخشی به مردم از صداوسیما و سایر دستگاههای فرهنگی خواست تا جایی که میتوانند نسبت به آگاهیبخشی و ارتقای آگاهیهای عمومی در این زمینه تلاش کنند.
جمادی در باره اتخاذ تدابیر پیشگیرانه ویژه بازگشایی مدارس و دانشگاهها گفت: هماهنگی و همکاری دستگاهها در این زمینه باید تا از آغازر تا پایان سال تحصیلی حفظ شود.
وی افزود: وجود نظم و امنیت و برنامهریزی درشروع سال تحصیلی و توجه به مسائل ترافیکی روزهای نخست آغاز فعالیت مدارس اهمیت بسیار دارد.
جمادی گفت: میتوان تاثیر تعامل معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان و آموزش و پرورش را در بهبود وضعیت شاهد باشیم اما رضایت کامل زمانی به وجود میآید که مشکلات در موضوع مدرسهها به صفر برسد.
وی همه اقدامها شامل حضور نیروی پلیس در جلوی مدرسه و سطح شهر برای کنترل آسیب ها را مهم خواند.
رئیس کل دادگستری استان بوشهر در مورد ایمنی و تجهیزات ساختمان مدارس گفت: باید دستگاههای مسئول به این مساله رسیدگی کنند و در صورت نیاز به تعمیرات و دیگر موارد از جمله دستگاههای سرمایشی و گرمایشی اقدامهای لازم صورت گیرد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر گفت: برای پیشبینی تدابیر ویژه کاهش وقوع دزدی طرح پیشگیری از سرقت در استان بوشهر تدوین شده است که بصورت جامع اقدامهای لازم برای پیشگیری مورد نظر قرار گرفته است.
الماس گشتاسبی افزود: برای اجرای طرح پیشگیری از سرقت برای همه دستگاهها وظایفی تعریف شده است که باید به دقت به مرحله اجرا برسد.
وی افزود: سرقت از مجموعه دستگاههای اجرایی نتیجه کاهلی و نبود نظارت است که در برخی از ادارهها مشاهده میشود و باید در این زمینه تدابیر لازم اندیشیده شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر افزود: همچنین در باره برخورد با خودروهای شوتی ( خودروهای سواری که کالای وارداتی قاچاق حمل و با سرعت بالا و بدون توجه به قوانین در جادهها رانندگی میکنند و باعث حوادث و تلفات و خسارات زیادی میشوند) که عامل حدود ۲۵ درصد تصادفهای استان هستند، با دستور قضایی و همکاری خوب پلیس راهور شاهد برخوردهای مناسبی با این خودروها بوده ایم.
وی ادامه داد: ما باید از ظرفیت مردم برای پیشگیری از جرائم و آسیبها استفاده کنیم که باید اطلاع رسانی به نحو مناسب در این زمینه انجام شود.
گشتاسبی گفت: قوه قضاییه سامانهای ایجاد کرده است که افراد با ثبتنام در این سامانه تبدیل به یک دیدهبان پیشگیری میشوند و میتوانند گزارش تخلفها را در این سامانه گزارش کنند و این معاونت گزارشها را رصد و در دستور رسیدگی قرار میدهد.
وی یادآور شد: در حوزه خانواده اقدامهای خوبی برای آموزشهای پیش از ازدواج و پیش از طلاق انجام شده و آمار طلاق در استان بوشهر ۱۰ درصد کاهش یافته است.
گشتاسبی گفت: همچنین مراکز ملاقات فرزند در شهرستانهای دشتستان و بوشهر راه اندازی شده است.
۶۰۴۷/۶۰۴۳