به گزارش ایرنا، محمدامین طلاب روزدوشنبه درجمع خبرنگاران افزود: همچنین مهمترین علت مرگ و میر لاکپشت های دریایی در آب های کم عمق ایرانی خلیج فارس نیز گیرافتادن آنها در تورهای صیادی و خفگی ناشی از آن است.
وی بیان کرد: لاکپشت های دریایی از رده خزندگان وعلاوه بر خونسرد بودن، با شش تنفس و برای تنفس پس از چند دقیقه مجبور به آمدن به سطح آب و هواگیری هستند.
طلاب افزود: بیشترین جمعیت لاکپشت های لانه گزین استان بوشهر در 2 جزیره ام الگرم و نخیلو در پارک ملی دیر نخیلو است که تخم گذاری می کنند و در پارک ملی دریایی نای بند نیز علاوه بر پایش، حفاظت از لانه های لاکپشت های دریایی نیز انجام می گیرد.
طلاب ادامه داد: صیادی نکردن در مناطق تغذیه ای و تخم گذاری لاکپشت های دریایی و اصلاح ادوات صید و روش های بهره برداری شیلاتی می تواند در کاهش تلفات این جانوران مهم و شاخص سلامت دریا ها موثر باشد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: اکنون طرح پایش لاکپشت های تخم گذار در مناطق لانه گزینی و مستعد در این استان توسط کارشناسان محیط زیست استان بوشهر با همکاری گروه های مردم نهاد و دانشگاه های معتبر دردست اجراست.
فرهاد قلی نژاد افزود: این طرح همه ساله از اواخر اسفند ماه تا اواسط تیر ماه در سواحل پارک ملی نایبند، جزایر پارک ملی دیر- نخیلو و سواحل اثر طبیعی ملی جزیره خارگو انجام می شود.
وی بیان کرد: برای حفاظت این جانوران، علامت گذاری لاکپشت های منقار عقابی که جزو گونه های بشدت در معرض خطر انقراض هستند انجام می شود.
6043/7212
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.