اسفندیار قارلقی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ساماندهی واحدهای صنفی در این شهرستان از اولویت های مهم است با همکاری اتحادیه ها و اتاق اصناف انجام می شود.
وی تصریح کرد: یکی از موضوعات متداول در خصوص مشکلات واحدهای صنفی تداخل صنفی است که به اشکال مختلف ظهور واکنون روند رو فزونی دارد.
وی افزود: به عنوان مثال بعضی از واحدهای صنفی تعمیرگاه اتومبیل که شغل آنها خدماتی است اقدام به فروش لوازم یدکی و غیره می کنند یا برخی خواربارفروش ها انواع جوراب ، شامپو و لوازم آرایشی بهداشتی و اسباب بازی می فروشند.
قارلقی گفت: اگر به قوانین صنفی توجه کنیم بند الف ماده 28 قانون نظام صنفی اشاره به این دارد که در صورتی که واحدهای صنفی به شغل یا مشاغل دیگر در محل کسب غیر از آنچه در پروانه کسب قید شد یا کمیسیون نظارت مجاز شمرده مبادرت ورزد به طور موقت از یک هفته تا شش ماه تعطیل می شود.
وی ادامه داد: همچنین در ماده 68 قانون نظام صنفی عدم مقرارت موضوع بند ک ماده 37 قانون نظام صنفی از سوی فرد صنفی (تداخل صنفی)راتخلف شمرده و مرتکبین برای بار اول دو میلیون ریال،در مرتبه دوم پنج میلیون ریال و در بار سوم مراتب بعدی 10 میلیون ریال جریمه می شوند.
رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان فردیس به متقاضیان یا دارندگان پروانه کسب توصیه می کند که افراد مزبور قبل از اخذ پروانه کسب در خصوص شغل مربوطه تحقیقات لازم و کافی بعمل آورند تا بعد از راه اندازی واحد خود مجبور نشوند جهت درآمد بیشتر و یا حداقل درامد به تداخل صنفی رو بیاورند.
قارلقی افزود: اتاق اصناف و اتحادیه های صنفی باید این موضوع را در دستور کار قرار داده و اقدامات لازم جهت کاهش تداخل صنفی در واحدهای صنفی تحت پوشش خود انجام دهند.
شهرستان فردیس حدود 25 هزار واحد صنفی دارد.
7413/ 6155خبرنگار:معصومه مهتاب** انتشار دهنده : محمد عزیزپور
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.