مهدی سلیمی رو چهارشنبه در گفت گو با ایرنا افزود: تمرینات قدرتی و استقامتی همانند دراز و نشست و شنای سوئدی بی‌تحرکی را از بین می‌برد.

وی با بیان اینکه ما در دوره ای از زمان به سر می‌بریم که جامعه در کنار بخش بزرگی از جامعه جهانی درگیر ویروس کروناست، گفت: در حال حاضر همه جهان در حال تلاش برای یافتن راه حل کاربردی برای پیروزی در جنگ با این ویروس هستند و در این زمینه برای پیشگیری و کنترل این بیماری تلاش‌های زیادی از سوی مسوولان می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان افزود: برای رهایی از این ویروس همه با هم باید خانه بمانیم تا زنجیره انتشار این ویروس قطع شود و ورزشکار و مردم عادی فرقی نمی‌کند، بلکه این ویروس در کمین همه است.

وی با بیان اینکه در باره توصیه‌های در خانه ماندن و رعایت بهداشت و و سایر مسائل مربط به این ویروس بارها توسط رسانه ها منتشر شده است تصریح کرد: به طور طبیعی این ویروس علاوه بر خطرات جسمانی، روحی و روانی که برای بسیاری از هموطنان به همراه داشته؛ به فرایندهای شغلی، اقتصادی و اجتماعی بسیاری از افراد و متعاقبا کل جامعه آسیب جدی وارد کرده است.

استاد مدیریت ورزشی دانشگاه اصفهان گفت: دراین زمینه مسوولان نیز راهکارهایی را چاره اندیشی کرده اند ولی می‌طلبد از تجربه سایر کشورها که با این ویروس دست و پنجه نرم می‌کنند و توانسته‌اند از آن عبور کنند نیز بهره ببریم.

وی گفت: اگر از زاویه‌ای دیگر اگر به موضوع نگریسته شود، کرونا مزایایی هم برای ما به همراه داشته است؛ شاید هیچگاه اینگونه دلچسب در کنار خانواده نبوده‌ایم، شاید ماه ها یا حتی سال ها کاری را می خواستیم انجام دهیم، کتابی را می‌خواستیم بخوانیم، فیلمی را می‌خواستیم ببینیم، هیچگاه فرصتش را نداشتیم ،می‌توانیم با برنامه‌ریزی صحیح بسیاری از آنها را انجام دهیم.

وی اظهار داشت: با این وجود به نظر می‌رسد یکی از آسیب‌های جدی در خانه ماندن، بی‌تحرکی باشد.

سلیمی تصریح کرد: بی‌تحرکی طولانی مدت برای تمامی ما می تواند عواقبی به همراه داشته باشد که ممکن است کمتر از کرونا نباشند.

وی گفت: اضافه وزن و به دنبال آن عارضه‌های قلبی عروقی می توانند تنها یکی از این موارد باشد که بسیاری از ورزشکاران حرفه ای تجهیزات تمرینی مناسبی در منزل دارند که می‌توانند با مشورت با مربیان خود طبق برنامه میزان افت بدنی را کنترل کنند.

وی اظهار داشت: اما برخی از مردم از این تجهیزات بی‌بهره هستند، با این حال به آنها توصیه می‌شود حداقل ورزش های هوازی (ورزش های طولانی مدت با شدت کم) را حتما در برنامه روزانه زندگی خود قرار دهند.

وی اظهار داشت: اگر در خانه، محلی (مانند حیاط) برای پیاده روی سریع یا نرم دوی وجود دارد روزانه ۴۵ دقیقه برای این منظور اختصاص داده شود، در غیر این صورت در فضاهای کوچک نیز می‌توان با حرکاتی همانند پروانه (بسیاری از حرکات در اینترنت قابل دستیابی هستند) ضربان قلب را برای مدتی بالا برد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.