به گزارش ایرنا، اکبر میرشکار روز پنجشنبه در دیدار با آیت الله محمد تقی مصباح یزدی، رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، افزود: در این طرح برای هر 15 خانواده تحت پوشش کمیته امداد، یک طلبه مددکار معین شد تا به مسائل و مشکلات مددجویان بر اساس ارزش های اسلامی پاسخ داده شود.
وی با بیان این که این طرح تا کنون نتایج بسیار خوبی در پی داشته است، گفت: ایجاد تفاهم میان خانواده ها و جلوگیری از فروپاشی آنان در اثر طلاق، ایجاد شغل های مناسب و پایدار با کمک خیران و برگزاری دوره های مهارت آموزی برای آشنایی بیشتر مددجویان با عرصه های مختلف اجتماعی از جمله مهمترین دستاوردهای اجرای این طرح در استان قم است.
وی با اشاره به ادامه یافتن اجرای این طرح فرهنگی در مناطق مختلف استان قم، افزود: این طرح تاکنون برای بیش از 700خانواده در منطقه پردیسان به اجرا درآمده است و به زودی مددجویان ساکن منطقه نیروگاه نیز از خدمات طرح مددکاری اسلامی بهره مند خواهند شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان قم، گفت: 20 هزار خانواده در قم تحت پوشش کمیته امداد هستند که 96 درصد آنان در مناطق شهری زندگی می کنند؛ همچنین درصد بالایی از جمعیت زیر پوشش کمیته امداد در استان قم را زنان سرپرست خانوار تشکیل می دهند که نیمی از آنان کمتر از 50 سال سن دارند.
وی بیان کرد: تلاش کمیته امداد استان قم ارائه خدمات گسترده به مددجویان و توانمند سازی آنان برای رسیدن به درآمد اقتصادی پایدار است و در این مسیر اقدامات متنوعی همچون نصب پنل های خورشیدی با ظرفیت تولید 5 کیلو وات برق در منزل مددجویان صورت پذیرفته است که می تواند برای هر خانواده زیر پوشش ماهیانه 800 هزار تومان درآمدزایی داشته باشد.
وی با اشاره به این که کمیته امداد به دنبال تجمع افراد نیازمند در یک منطقه شهری نیست، ادامه داد: داشتن مسکن مناسب یکی از خواسته های مهم مددجویان است که در همین رابطه کمیته امداد استان تسهیلاتی را تا مبلغ 400 میلیون ریال در اختیار مددجویان قرار می دهد تا هر نقطه ای از شهر که خواستند مسکن مورد نیاز خود را تهیه کنند.
میرشکار با بیان این که اعتبارات این تسهیلات از محل کمک های خیران، حمایت های دولتی و بودجه های کمیته امداد تامین می شود، افزود: تاکنون 152 واحد مسکونی به همین شیوه خریداری شده است که با برنامه ریزی های انجام شده این تعداد تا پایان سال به رقم 200 واحد خواهد رسید.
وی بیان کرد: کمیته امداد توجه ویژه ای به موضوع ازدواج مددجویان دارد و در این زمینه برنامه و بسته های حمایتی مادی و معنوی متنوعی را تدارک دیده است تا مددجویان ازدواجی موفق و پایداری را تجربه کنند.
وی با اشاره به اهمیت پر کردن اوقات فراغت مددجویان، ادامه داد: هم اکنون دو مجتمع فعال فرهنگی در استان قم در حال خدمت رسانی به مددجویان و برگزاری دوره های آموزشی در حوزه های مختلف اجتماعی هستند.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قم، گفت: در حوزه مسائل اقتصادی و گسترش امر پسندیده قرض الحسنه با کمک خیران، صندوق تخصصی در زیر مجموعه کمیته امداد ایجاد شد، این صندوق در چهار ماه نخست سال جاری به بیش از یک هزار و 500 تن از مددجویان، 45 میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه پرداخت کرده است.
وی بیان کرد: کمیته امداد استان قم در حوزه اشتغال به دنبال توانمند سازی مددجویان و خارج کردن آنان از چرخه حمایت های جاری است تا بتواند خانواده های نیازمند جدید را زیر پوشش خود قرار دهد.
وی ادامه داد: مردم قم در کمک به محرومان سابقه درخشانی دارند و تنها در پنج ماه نخست سال جاری بیش از 140 میلیارد ریال به کمیته امداد کمک کردند.
میرشکار گفت: به منظور خدمت رسانی بهتر به زنان سرپرست خانوار، اداره ای متشکل از کارمندان خانم در مجموعه کمیته امداد استان قم ایجاد شد تا بانوان زیر پوشش کمیته امداد برای دریافت خدمات مورد نیاز خود احساس امنیت و آرامش بیشتری داشته باشند.
7405/ 6133/ خبرنگار: سید محمد ابراهیم جنابان ** انتشار دهنده: جعفرمسلمی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.