به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر میرشکار با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی کمیته امداد توانمندسازی مددجویان است، گفت: ما در این نهاد از طریق پرداخت تسهیلات قرض الحسنه از منابع داخلی و بانکی و همچنین با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و کارفرمایان متقاضی نیروی کار و تعامل مؤثر با مراکز کاریابی تلاش می‌کنیم این هدف را محقق کنیم.

وی تسهیلات پرداختی برای مددجویان مستعد کار را بیش از ۶۱۶ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: از این مبلغ ۵۷ میلیارد و ۲۱۲ میلیون تومان از اعتبارات قرض الحسنه بانکی از محل تبصره بودجه سال ۱۳۹۸ و برنامه قانون حمایت از ایجاد و توسعه اشتغال پایدار روستایی و بیش از چهار میلیارد و ۴۷۴ میلیون تومان از منابع صندوق قرض الحسنه امداد ولایت پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان قم مجموع طرح‌های اجرا شده کارفرمایی و خوداشتغالی برای مددجویان در سال گذشته را دو هزار پنج طرح عنوان کرد که در این طرح‌ها دو هزار و ۶۴۸ نفر مشغول به کار هستند.

وی افزود: در سال گذشته ۱۵۳ نفر نیز از طریق کاریابی به مراکز تولیدی و خدماتی معرفی و به کار گمارده شدند.

میرشکار، ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، کاریابی و پرداخت تسهیلات اشتغالزایی را در راستای پایدارسازی کسب و کار جامعه هدف دانست و افزود: یکی از مهمترین رویکردهای این نهاد ارائه آموزش‌های مبتنی بر اشتغال پایدار و متناسب با بازار کار و آماده‌سازی نیروی کار ماهر برای ایجاد اشتغال است.

وی با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ که مزین به نام جهش تولید است ابراز امیدواری کرد که این نهاد در استان قم گام‌های مؤثرتری جهت ایجاد اشتغال مضاعف مددجویان و جهش تولید در کشور بردارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.