به گزارش روز یکشنبه ایرنا از اداره ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل راه و شهرسازی قم، محسن بهشتی در جلسه ستاد بازآفرینی شهری پایدار قم اظهار داشت: اداره کل راه و شهرسازی استان در طرح های بازآفرینی شهری نقش خود را به دستگاه های بهره بردار تفویض کرده است و در واقع نقش ناظر عالیه را ایفا می کند.
وی ادامه داد: بازآفرینی شهری در دولت تدبیر و امید مورد توجه جدی قرار گرفته است و از اهداف آن می توان به برگرداندن ارزش های واقعی اجتماع محله، ماندگاری جمعیت بومی در محله ها و ارتقای زیست ساکنان اشاره کرد.
وی افزود: برای نیل به این هدف، استفاده حداکثری از ظرفیت محله ها و مشارکت اهالی در ساماندهی آن ضروری و مهم تلقی می شود.
بهشتی گفت: هم مدیران استان از مدیران عالی کشور و هم اهالی محله ها از مدیران قم درخواست های خود را در زمینه بازآفرینی شهری مطالبه نمایند تا بتوان هرچه سریع تر نسبت به تحقق اهداف آن اقدام کرد و شاهد حل مشکلات حوزه شهری قم باشیم.

44 طرح بازآفرینی شهری در قم تعریف شده است
مدیرکل راه و شهرسازی قم نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از اقدام ها و عملکرد ستاد بازآفرینی در سال 97، ابراز امیدواری کرد: در سال 98 اقدام های اساسی در 2 حوزه عمران و کالبد شهری و حوزه اجتماعی در راستای هدف بازآفرینی شهری صورت پذیرد و این امر با مشارکت فعالانه اعضای ستاد، قابل دستیابی خواهد بود.
حسن صبوری در خصوص ابلاغ موافقت نامه تبصره 18 بازآفرینی شهری افزود: براساس این موافقت نامه، 44 طرح شهری با اعتباری بالغ بر 390 میلیارد ریال تعریف شده است که باید در سال 1398 عملیاتی شود.
وی ادامه داد: این طرح ها به طور عمده به محله های آذر، دروازه قلعه، امامزاده ابراهیم، دروازه ری، نوبهار، بازار، خاکفرج، شهرک فاطمیه، قلعه کامکار و غیره در قالب سه نوع بافت ناکارآمد میانی، تاریخی و سکونت گاه های غیر رسمی و با احداث مدرسه، احداث مراکز بهداشتی درمانی، احداث کلانتری، احداث خانه محله، سالن ورزشی، توانمندسازی در راستای مهارت آموزی ساکنان و غیره اختصاص یافته است.
دبیر ستاد بازآفرینی شهری پایدار قم در پایان گفت: در انجام 44 طرح مصوب موافقت نامه، اداره کل راه و شهرسازی استان نقش ناظر عالیه را ایفا می کند و در اجرای هر طرح بنا به ماهیت آن، باید دستگاه های بهره دار به عنوان مجری ورود داشته باشند.
مساحت کل شهر قم 12 هزار و 900 هکتار است که از این میزان بیش از چهار هزار هکتار، بافت ناکارآمد شهری می باشد و حدود 65 درصد جمعیت قم درآن ساکن هستند.
1175 /
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.