به گزارش ایرنا، سید مجتبی سبحانی ثابت روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: هم اکنون اخطاردهی به صنوف مزاحم توسط شهردارهای مناطق هشت گانه آغاز شده ولی به طور طبیعی این کسبه به دلیل از دست دادن مشتری های خود، در برابر این نقل مکان، مقاومت نشان می دهند.
وی تصریح کرد: اینکه همه این صنوف به صورت یکجا و همزمان به شهرک صنوف انتقال داده شوند، امکان پذیر نیست.
سبحانی ثابت گفت: مراحل ساخت بسیاری از سازه های این شهرک به اتمام رسیده و حدود 200 میلیارد ریال نیز توسط هیات امنای آهن فروشان هزینه شده است.
وی میزان مبلغ هزینه شده توسط شهرداری در این شهرک را حدود 70 میلیارد ریال ذکر کرد و افزود: علاوه بر این مبلغ حدود 200 میلیارد ریال هزینه ایجاد پست برق را نیز شهرداری باید پرداخت کند.
وی با اشاره به 85 میلیارد ریال هزینه صورت گرفته در بخش مربوط به صنف درب و پنجره سازان این شهرک گفت: عملیات تسطیح زمین و کوه توسط این صنف در حال انجام است و پس از پایان این مراحل، غرفه ها به آهن فروشان واگذار خواهد شد.
این عضو شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه بیشتر آهن فروشی های قم به این شهرک منتقل شده اند، افزود: انتقال آهن فروشی های بزرگ به این شهرک کار سخت و دشواری بود و آهن فروشی های خرد و کوچک نیز بدون آهن فروشی های بزرگ حاضر به نقل مکان محل کسب خود نبودند.
احداث شهرک صنوف قم در سال 69 در کیلومتر 15 جاده قدیم قم - تهران آغاز و پس از دو دهه وقفه در کار، توسعه و بهره برداری از آن از سال 89 با تعیین مدیریت از سوی شهرداری، کار انتقال و همچنین جانمایی برخی از صنوف و مشاغل پر خطر قم به این شهرک آغاز شد.
سبحانی ثابت همچنین با اشاره به وضعیت شهرک خدمات خودرویی نیز گفت: خیلی از غرفه های این شهرک در حال آماده شدن و واگذاری است و مکانیکی ها و مراکز عرضه خدمات خودرویی در حال اخطار گرفتن از شهرداری های مناطق هستند.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر قم با اذعان به اینکه ساماندهی مکانیکی ها و جمع آوری این واحدها از سطح شهر و محل زندگی افراد مطالبه بسیاری از مردم در ملاقت های عمومی است، گفت: واحدهای صافکاری و تعویض روغنی ها نیز باید انتقال پیدا کنند، ولی این کار مستلزم بسترسازی از طریق ایجاد جاذبه و وجود رستوران، فست فود و فضاهای عمومی مناسب در این شهرک است.
وی با تاکید بر اینکه واحدهای خدمات خودرویی جزو صنوف مزاحم به شمار می آیند و در بسیاری از نقاط شهر نیز موجب سلب آرامش مردم شدند، افزود: موضوع تجاوز به حریم مردم فقط مختص مکانیکی ها نیست، کما اینکه این معضل توسط برخی از واحدهای بازار قم نیز ایجاد شده است.
شهرک خدمات خودرویی قم با زیربنای 150 هزار مترمربع در راستای اجرای بند 20 ماده 55 قانون شهرداری‌ها در بلوار شهید رجایی و در مجاورت میدان میوه و تره بار قم در حال احداث است.

** واحدهای غیرمجاز جمع آوری ضایعات سلامت شهر را تهدید می کند
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود 750 واحد غیرمجاز جمع آوری ضایعات در قم افزود: این آمار توسط نیروی انتظامی ارائه شده ولی طبق آمار مدیریت پسماند این تعداد 200 مورد است.
سبحانی ثابت گفت: در حالی که شهرداری از بودجه بیت المال بالغ بر 2 هزار و 500 میلیارد ریال برای جمع آوری پسماندها از سطح شهر هزینه می کند، ولی واحدهای ضایعاتی با فرستادن افراد فقیر و مستضعف به درب خانه های مردم، اقدام به تفکیک زباله نموده و همین کار باعث پخش شدن زباله ها در سطح کوچه ها و معابر می شود، که علاوه بر مشکلات بهداشتی و زیست محیطی زمینه بروز خیلی از تخلف شامل سرقت و اعتیاد را نیز فراهم می آورد.
وی افزود: شهرداری برای تفکیک زباله های مختلف اعم از خشک و تر و همچنین بیمارستانی و خطرناک تدابیر و برنامه های خاصی را پیش بینی کرده ولی واحدهای غیر مجاز جمع آوری ضایعات بدون توجه به مسائل بهداشتی حتی زباله های عفونی را نیز از مطب پزشکان جمع آوری و انتقال می دهند.
سبحانی ثابت همچنین، ظرفیت کم انحار قم را مورد اشاره قرار داد و گفت: اگر بارش به صورت رگبار باشد، این انحار کمتر از نیم ساعت پر می شوند، اما در بارندگی روزهای اخیر با اینکه شاهد چند ساعت بارندگی بودیم، چون بارش به صورت پراکنده انجام شد، معضل آب گرفتگی خیلی محسوس نبود، از این رو باید برای تکمیل و بازگشایی کانال ها و شبکه انحار اقدام های لازم صورت گیرد.
7403 / 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.