علی اکبر حسنیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش بینی می شود بیش از 50 هزار تن از این میزان سطح زیرکشت محصول تولید و روانه کارخانه قند مغان شود.
وی گفت: ارقامی که کشت شده اند چمینه ، مونوتونو و گیادا می باشند که شرایط سازگاری با وضعیت آب و هوایی منطقه را داشته و مورد تایید مرکز تحقیقات ، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان می باشد.
وی اظهار کرد: تمام محصولات تولیدی زارعان به قیمت تضمینی از آنها خریداری می شود که از این لحاظ هیچ مشکلی در خصوص بازار فروش این محصول وجود ندارد.
او افزود: با مشاوره های فنی و تخصصی کارشناسان ، کشاورزان می توانند بدون هیچگونه مشکلی بالاترین تولید در واحد سطح را داشته باشند.
حسنیان اظهار کرد: توسعه کشت چغندر قند از اهمیت بسزایی در منطقه برخوردار است به لحاظ اینکه میزان آب مصرفی آن پایین است.
وی گفت: مبارزه با علف های هرز آن به راحتی و با هزینه کم صورت می گیرد و از طرف دیگر بعد از برداشت محصول می توان به کشت دوم نیز اقدام کرد ، هزینه کارگری با توجه به غیر فصلی بودن آن پایین است و هزینه تولید چغندر پاییزه نسبت به بهاره کمتر و مقرون به صرفه است به همین لحاظ توصیه به کشاورزان منطقه این است که با کشت این محصول به صورت پاییزه استفاده را در راستای افزایش میزان درآمد سرانه خانوار خود و همچنین کمک به تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی کنند.
شهرستان پارس آباد مغان در شمال اردبیل در تولید چغندر قند و استحصال محصولات این حوزه، سرآمد استان‌ اردبیل و سایر شهرهای کشور است.
خبرنگار: گیتی طالبی ** انتشار دهنده:عارف شیرزاد
6018/ 1257
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.