فریدون بابایی روز شنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع سرمایه‌گذاری خلخال از عملکرد برخی از مسوولان اجرایی این شهرستان در مقاومت در مقابل سرمایه‌گذاران طرح‌های اقتصادی و اشتغال‌زای این منطقه بویژه طرح‌های تولید و پرورش ماهی منطقه انتقاد کرد.

وی با بیان اینکه قوانین مربوط به اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری بزرگ شامل حال طرح‌های کوچک نمی‌شود، اظهارداشت: هدف دولت در راه‌اندازی طرح‌های سرمایه‌گذاری اقتصادی و اشتغال‌زا در مناطق مختلف کشور پرهیز دستگاه‌های اجرایی از تحمیل هزینه‌های اضافی بر دوش مجریان و سرمایه‌گذاران است.

فرماندار خلخال همچنین با اشاره به قطع انرژی کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی و صنعتی منطقه بدون اطلاع قبلی از سوی مسوولان شرکت های گاز و برق گفت: این کار خسارات جبران ناپذیری به واحدهای صنعتی این شهرستان می‌زند.

او با اشاره با استعداد و ظرفیت این شهرستان برای اجرای طرح‌های آبزی‌پروری توسط مجریان و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی افزود: در حالی که در سال جاری ۴۰ مورد درخواست و تقاضای راه‌اندازی مراکز تولید و پرورش ماهی به اداره شیلات و آبزی‌پروری خلخال ارائه شده تنها یکی از این متقاضیان موفق به دریافت جواب مثبت استعلامات اداری شده است.

او بیان‌کرد: تسهیلات بانکی  کافی از محل تسهیلات اعتباری بند الف تبصره ۱۸ برای راه‌اندازی طرح‌های پرورش ماهی از سوی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان در نظر گرفته شده و در صورتی که دستگاه‌های اجرایی سرمایه‌گذاران این طرح‌ها را همراهی کنند، این تسهیلات جذب و صرف توسعه طرح‌های شیلاتی و آبزی‌پروری منطقه می‌شود.

فرماندار خلخال گفت: در حالی که سرمایه‌گذاران بسیاری برای راه‌اندازی مراکز پرورش ماهی در جوار رودخانه قزل‌اوزن و رودخانه دارای شرایط ایده‌آل برای پرورش ماهیان خاویاری اعلام آمادگی می‌کنند، اداره محیط‌زیست به بهانه‌های واهی سد راه شده و اجازه فعالیت در این بخش را به کسی نداده است.

وی همچنین اظهارداشت: صرف مانع‌تراشی بدون ارائه راهکار برای اصلاح طرح‌ها از سوی مسوولان دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط  از جمله حفاظت محیط‌زیست ، راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ، جهاد کشاورزی ، امور آب و تعدادی از دستگاه‌های اجرایی در برابر سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی منطقه موجب مایوس شدن متقاضیان سرمایه‌گذاری و در نهایت پیچیده شدن روند بیکاری در این شهرستان شده است.

در این جلسه که با حضور سرمایه‌گذاران و مجریان طرح‌های آبزی‌پروری و تولید و پرورش ماهی برگزار شد، سرمایه‌گذاران این طرح‌ها از تحمیل برخی هزینه‌ها از سوی دستگاه‌های اجرایی در زمینه دریافت هزینه‌های بالای آزمایش دوره‌ای آب استخرهای پرورش ماهی ،قطعی ناگهانی برق استخرها و اعمال قوانین سخت‌گیرانه از سوی اداره محیط‌زیست را از جمله مشکلات سر راه تولید در بخش آبزی‌پروری ذکر کردند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.