'نژاد جهانی ' عصر یکشنبه در همایش “پیشگیری از آسیب های اجتماعی با محوریت مقابله با تفکر گرایش به خودکشی” افزود: بر این اساس باید سایر شاخص ها مثل هوش هیجانی، وجدان، معنویت و غیره در یک جهت قرار بگیرند تا به صورت نسبی با آسیب های متعدد و مختلف اجتماعی بتوان مقابله کرد.
وی گفت: برای رفع معضلات اجتماعی تکلیف به تنهایی بر دوش دولت یا سازمان به خصوصی نیست بلکه پیشگیری از آثار ناخوشایند آسیب های اجتماعی یک وظیفه همگانی و شهروندی است.
وی با اشاره به اینکه تعریف شهروند بودن مفهوم حق و تکلیف را با هم یادآور می شود، افزود: توقعات منطقی و به حقی از فضای زندگی، مدارس، سازمان ها و دولت وجود دارد که البته این توقعات وظایفی را هم بر دوش شهروندان می گذارد و برای نتیجه بخش شدن تلاش ها باید حق و تکلیف با هم همسو شوند.
جهانی بیان کرد: مقابله با معضل اجتماعی خودکشی نیازمند مهارتی است که به صورت فرآیندی پایدار و به تناسب سنین و جایگاه های مختلف باید دنبال شود چون جبهه مقابله با آسیب های اجتماعی به یک جبهه فراگیر و پیچیده و بسیار سخت تبدیل شده است.
مدیر مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی سردشت نیز در این همایش گفت: خانواده به عنوان واحد کوچک شده جامعه سبب افزایش آگاهی و مهارت آموزی شخص در برابر آسیب های اجتماعی همچون خودکشی می شود.
'امید فتاحی' بیان کرد: هیچ درمانگری بدون حمایت خانواده بیمار نمی تواند آسیب اجتماعی را درمان کند و همین موضوع می تواند بر فرآیند درمان اثر منفی داشته باشد.
وی با تقسیم خودکشی به 2 نوع موفق و ناموفق، گفت: ناامیدی و یاس از دلایل اصلی خودکشی است یعنی فرد انتظار آینده خوشی را ندارد.
این استاد دانشگاه عوامل اصلی خودکشی را تماس ادراکی ضعیف، انسداد نیازها، واپسرانی احساسات و نداشتن اعتماد به نفس بیان کرد.
به گزارش ایرنا سردشت با جمعیت 120 هزار نفر در جنوب آذربایجان غربی و در امتداد مرزهای ایران با شمال عراق قرار گرفته است.
7562/3093/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.