محمود مظلومی روز پنجشنبه در جلسه دوره آموزشی آیین نامه های اجرایی قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص حفظ کاربری و یکپارچگی زمین های کشاورزی استان در سال گذشته افزود: در این مدت ۱۸۰ مورد مجوز موافقت برای اجرای طرح های کشاورزی در سطح ۶۵ هکتار و۵۵۱ مورد مجوز موافقت برای طرح های غیر کشاورزی اعم از شهرک ها و نواحی صنعتی در سطح ۲۹ هکتار از اراضی در سطح استان صادر شد.
وی با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی و مشارکت بیشتر مردم در حفظ و نگهداری اراضی کشاورزی و پیشگیری از پدیده زمین خواری در استان اظهار کرد: تغییر کاربری عامل اصلی تخریب اراضی کشاورزی بوده و باید با جدیت هر چه بیشتر از تعدی و تخریب متجاوزان به عرصه های کشاورزی پیشگیری کنیم.
وی هدف از برگزاری این دوره را تبیین و تشریح مباحث مربوط به قانون جلوگیری از خردشدن اراضی کشاورزی و ایجاد قطعات فنی و اقتصادی تصویب نامه ماده یک و آیین نامه اجرایی ماده شش قانون فوق دانست و بیان کرد: برای حفظ زمین های موجود و جلوگیری از تخریب آن ها سند دار شدن زمین‌های کشاورزی یکی از عوامل مهم است.
وی از اجرای طرح کاداستر در استان خبر داد و اضافه کرد: طرح پایلوت کاداستر اراضی کشاورزی به مساحت سه هزار و 750 هکتار در شهرستان پیرانشهر در محدوده 9 روستا در بهمن ماه سال 94 به اجرا در آمد که با پیشرفت فیزیکی 100 دردصدی به اتمام رسیده و در حال حاضر نیز اجرای این طرح در سطح 40 هزار هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان با پیشرفت فیزیکی 85 درصدی در دست اجراست.
به گزارش ایرنا، 800 هزار هکتار زمین کشاورزی در آذربایجان غربی وجود دارد که از این میزان، بیش از 650 هزار هکتار زراعی و 120 هزار هکتار باغی است.
8135/ 2093 ** خبرنگار: شهین بیدادرس ** انتشار دهنده: صابر چهرقانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.