به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری بسیج حجت‌الاسلام عبدالرحیم نجفقلی‌زاده سرایی روز دوشنبه در یک گفت و گوی خبری افزود: احترام به قانون یک ضرورت همگانی است و دست‌اندرکاران باید مطابق قانون با فرد خاطی برخورد کنند.
وی با اشاره به اینکه روزه خواری در انظار عمومی کم اهمیتی به حقوق دیگران تلقی می شود، اضافه کرد: برخورد با روزه‌خواران فقط تکلیف نهادهای نظارتی نیست، بلکه هر فردی به سهم خود باید در این زمینه امر به معروف و نهی از منکر کند.
وی با اشاره به اینکه برخی اقدامات تنبیهی و بازدارنده در مواجهه با روزه‌خواران با آزادی در دینداری منافات ندارد، گفت: همه افراد صرف‌نظر از باورها و اعتقادات دینی و مکتبی در محیط اجتماعی تابع قوانین و سنت‌های جامعه هستند.
حجت الاسلام سرایی اضافه کرد: روزه‌خواری در انظار مردم از حالت فردی و شخصی به حالت اجتماعی در می‌آید، در حالی که افراد در جامعه مجاز به انجام هر کاری نیستند و باید هنجارها و قوانین کشور را رعایت کنند.
مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی اظهار داشت: روزه‌خواری حتی به صورت مخفی اگر بدون عذر باشد، گناه است و فرد فقط باید در مقابل خدا پاسخگو باشد ولی روزه‌خواری در اجتماع، موجب بی ‌حرمتی به عقاید افراد جامعه می شود.
به گزارش ایرنا روزه در اسلام یا صیام عملی است که انسان از اذان صبح تا اذان مغرب از چیزهایی که روزه را باطل می‌کند، خودداری کند.
همه ساله مردم ایران اسلامی در راستای اجرا و تبعیت از فروعات دین مبین اسلام و بر اساس یک سنت دیرینه در ماه مبارک رمضان اقدام به روزه داری می کنند.
اما برخی افراد هنجارشکن، مسافر یا بی اطلاع از قوانین کشور اقدام به روزه خواری در ملاء عام می کنند که این امر وجهه قانونی نداشته و ممنوع است؛ متولیان امر که اغلب نیروی انتظامی و ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استانی است با اقدامات ویژه ای با روزه خواران در ملاء عام برخورد می کنند.
7125/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.