علی جهانگیری روز سه شنبه در نشست تخصصی پیگیری طرح های راهبردی صنعت چرم و کفش تبریز، افزود: ایجاد رشته تخصصی در یکی از هنرستان های استان و رشته تخصصی در سطح دانشگاهی مطالبه ای است که توسط فعالان این صنعت طی سال های متمادی مطرح می شود و امیدواریم با پیگیری های مستمر در آینده نزدیک بتوانیم این مهم را محقق کنیم.
وی انتقال فناوری مورد نیاز چرم و کفش را برای توسعه این صنعت لازم برشمرد و اظهار داشت: تجار و تولیدکنندگان ما باید پیش قدم ارتباطات بین المللی باشند، زیرا انتقال دانش و تکنولوژی و ماشین آلات مورد نیاز این صنعت با توان بخش خصوصی ممکن خواهد بود.
جهانگیری با تاکید بر لزوم ورود جدی به اجرای عملیاتی برنامه های تدوین شده به منظور توسعه صنعت چرم و کفش، گفت: اقدام و عمل به موقع پروژه های استراتژیک عامل توسعه صنعت چرم و کفش است.
وی ادامه داد: توسعه این صنعت در استان از سوی مقام های ارشد کشوری و به خصوص رییس جمهوری و وزیر صنعت، معدن و تجارت مورد پیگیری است و در سطح استان با پیگیری مستمر فعالیت های صورت گرفته، سعی در رفع موانع و مشکلات پیش رو و تسهیل فرایندها در این حوزه داریم.
جهانگیری با تاکید بر ضرورت رعایت زمان بندی برنامه ها در رسیدن به نتیجه مطلوب، گفت: زمان امکان سنجی و مطالعات مورد نیاز باید به صورت فشرده در نظر گرفته شود و ما نباید همیشه در بحث امکان سنجی ها خود را محدود کنیم بلکه در عین اجرای برنامه ها در صورت نیاز تغییرات جزئی در آنها اعمال خواهد شد.
وی بخش خصوصی را گردانندگان اصلی اقتصاد و صنعت دانست و افزود: خوشبختانه از دیرباز در آذربایجان شرقی بخش خصوصی با قدرت در عرصه صنعت، تولید و اقتصاد ورود کرده است و امروز گردانندگان اصلی این بخش خود مردم هستند.
چرم و کفش از مزیت های نسبی صنعت و تولید در آذربایجان شرقی محسوب می شوند، به طوری که 60 درصد کفش مورد نیاز کشور در این خطه تولید می شود.
3038/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.