به گزارش پنجشنبه ایرنا، جلال رحیم زاده در نشستی با خبرنگاران با اشاره به مصرف کم آب و اشتغالزایی پایدار با ایجاد و توسعه کشت گلخانه ای گفت: توسعه فضاهای گلخانه ای از مهم ترین اهداف دولت و وزارت جهاد کشاورزی است.
وی اظهار داشت: از سرمایه گذاران و کشاورزانی که دارای زمین و آب هستند، انتظار می رود اراضی خود را جهت بهره وری بیشتر به گلخانه تبدیل کنند و در این راستا مجوز و تسهیلات لازم از سوی جهاد کشاورزی در اسرع وقت ارائه می شود.
وی با اشاره به عملکرد شهرستان در تولیدات کشاورزی و دامی گفت: این شهرستان در تولید گوشت قرمز با 548 تن رتبه دوم، شیر خام با بیش از 43 هزار تن رتبه چهارم، گوشت مرغ با 12هزار تن رتبه اول، عسل بومی مدرن با 274 تن و بیش از 55 هزار کلنی رتبه یازدهم و در تولید تخم مرغ با 210 تن رتبه سیزدهم استان آذربایجان شرقی را به خود اختصاص داده است.
رحیم زاده به وجود 80 واحد مرغداری گوشتی دارای پروانه بهره برداری با یک میلیون و 760 قطعه در میانه نیز اشاره کرد و افزود: در تولید تخم مرغ برای سه واحد در شهرستان مجوز صادر شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میانه از قانون رفع تداخل امور اراضی ما بین کشاورزان و منابع طبیعی خبر داد و با اشاره به وجود 470 پلاک در شهرستان گفت: 52 مورد پلاک دارای اختلاف برابر مصوبات در سطح 15 هزار هکتار مشخص و 8 پلاک در یکهزار و 200 هکتار از اراضی تعیین تکلیف شده اند.
رحیم زاده با بیان اینکه 25 پلاک دیگر در دست نقشه برداری و اقدام است، افزود: 12 پلاک نیز امسال به اتمام می رسد.
وی به صدور مجوز برای 900 طرح کشاورزی، صنعتی، خدماتی و گردشگری از سوی جهاد کشاورزی اشاره کرد و از اختصاص گشت ویژه برای پوشش 70 هزار هکتار از اراضی شهرستان خبر داد و گفت: تا به حال 80 مورد تبدیل اراضی به غیر کاربری شناسایی و اقدامات لازم در ارتباط با آنها انجام شده است.
وی در زمینه صدور سندهای کشاورزی، عمده مشکل موجود را قطعات خرد دانست و گفت: این امر باعث هزینه بر بودن تولیدات کشاورزی می شود و در این خصوص تنها هدف ما حفظ اراضی یکپارچه و ممنوعیت خرد نمودن اراضی در صدور سند است.
مدیر جهاد کشاورزی میانه با اشاره به سند دار شدن بیش از 5 هزار هکتار از اراضی و رتبه برتر استانی شهرستان در این راستا، از همکاری اداره ثبت اسناد و امور اراضی جهاد کشاورزی قدردانی کرد.
رحیم زاده، اجرای نظام نوین ترویج در 400 روستا جهت برگزاری کلاس های آموزشی، رفع مشکلات کشاورزان و ایجاد صندوق خرد روستایی زنان جهت حمایت از ایجاد مشاغل خانگی و اشتغال پایدار را از دیگر عملکردهای این سازمان اعلام کرد.
وی از اختصاص 85 درصد یارانه برای طرح های کلی آبیاری تحت فشار و 10 درصد به طرح های انفرادی و بخش خصوصی خبر داد و گفت: 40 میلیارد ریال اعتبار برای پیمانکاران جهت اجرای آبیاری تحت فشار داخل مزارع تزریق شده است.
رحیم زاده با بیان اینکه اجرای شبکه داخل مزارع در پایاب سد آیدوغموش از سال 94 شروع و 2هزار و 660 هکتار تا به حال اجرا شده است، افزود: با مشارکت بانک زمین، آب منطقه ای و جهاد کشاورزی یکهزار و 400 هکتار دیگر در دست اقدام است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میانه با بیان اینکه همه ساله شاهد احیای 3 رشته قنات در منطقه محروم کاغذکنان هستیم، گفت: هدف از این کار رساندن آب مستقیم به روستاهای محروم است.
شهرستان میانه با جمعیت 190 هزار نفر ، دارای چهار بخش، پنج شهر، 17 دهستان و بالغ بر 330 پارچه روستا است که در فاصله 165 کیلومتری جنوب شرقی تبریز واقع است.
7231/6132
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.