سید علی موسوی حسینی روز پنجشنبه در حاشیه نشست دهیاران بخش مرکزی شهرستان بستان آباد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در دولت یازدهم اختصاص بیشترین اعتبارات به دهیاری های شهرستان بستان آباد را نسبت به دولت های قبل شاهد بودیم، افزود: بیشتر این اعتبارات در بخش های عمران و آبادی در روستاها هزینه شده است.
وی با بیان اینکه دهیاران در خط مقدم خدمت رسانی به مردم در روستاها قرار دارند، افزود: دهیاران می توانند با معرفی ظرفیت های روستا برای جذب سرمایه و اشتغال زایی تلاش کنند.
فرماندار شهرستان بستان آباد با بیان اینکه تبریز2018 فرصتی برای شناساندن ظرفیت های شهرستان است، افزود: در این راستا با برنامه ریزی های انجام شده با دهیاران، تلاش می شود از ظرفیت های گردشگری شهرستان در این زمینه استفاده کنیم .
وی از تدارک برگزای جشنواره های مختلف با توجه به ظرفیت های شهرستانی در این منطقه خبر داد و افزود: شهرستان بستان آباد با تولید بیش از 60 هزار تن هویج در استان رتبه اول را به خود اختصاص داده است.
فرماندار شهرستان بستان آباد در ادامه با اشاره به بحران آب از تشکیل کمپین حفاظت از سفره های آبی در این شهرستان خبر داد و افزود: دهیاران می توانند روستائیان را برای استفاده از کمک های دولتی در راستای اجرای سیستم های نوین آبیاری ترغیب کنند.
وی لزوم نوسازی ماشین آلات کشاورزی در راستای کاهش هزینه ها و بالا بردن بهره وری را خواستار شد و اعلام کرد: دولت اعتبارات خوبی در این زمینه تدارک دیده که کشاورزان می توانند از آنها استفاده کنند.
بستان آباد در 50 کیلومتری تبریز واقع شده و علاوه بر ظرفیت های صنعتی و کشاورزی دارای ظرفیت های گردشگری همچون چشمه های آب گرم است.
خبرنگار: علی کبیر ** انتشار: پرویز انصاری
/3071/7239
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.