استاندار آذربایجان‌شرقی گفت:  انتخاب تبریز به‌عنوان مقصد گردشگری جهان اسلام در سال 2018 فرصتی مناسب برای ارتقاء بهره‌وری از ظرفیت‌های موجود و قابل توسعه بوده و لازم است با توجه به نزدیک شدن به این رویداد، آهنگ حرکت در مسیر 2018 سرعت  بیشتری یابد. 
 به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، اسماعیل جبارزاده ظهر امروز در نشست شورای معاونان استانداری آذربایجان شرقی،  بابیان اینکه انتخاب تبریز به‌عنوان مقصد گردشگری جهان اسلام در سال 2018 فرصتی مناسب برای جهانی‌سازی نام تبریز بوده، اظهار کرد: علاوه بر این مسئله،  تحقق تبریز 2018 برای تعاملات و ارتباطات فرهنگی میان مردم و فرهیختگان مهم بوده و قطعا باید همه دستگاه های دولتی و تشکل های مردمی، تمامی امکانات خود را برای میزبانی از رویداد تبریز ۲۰۱۸ بسیج کنند.
وی خاطرنشان کرد: پتانسیل‌های فراوانی که در تبریز وجود دارد ظرفیت بالایی را برای این رویداد به وجود آورده تا در سال 97 ظرفیت‌های این شهر ظهور و بروز پیدا کند و در تحقق این رخداد بزرگ، باید از تمامی امکانات موجود برای بازآرایی جاذبه‌ها و توانمندی‌های تاریخی و فرهنگی استان آذربایجان شرقی استفاده شود.
وی با تأکید بر اینکه تحقق این رویداد نیازمند عزم ملی و مشارکت همه دست‌اندرکاران و مجموعه‌های کاری است، افزود: دستگاه‌های ذیربط در این راستا باید با همکاری و همدلی به‌صورت عملیاتی و جدی پای‌کار بیایند.
استاندار آذربایجان‌شرقی، در ادامه با تأکید بر برگزاری مستمر جلسات و کمیته‌های مرتبط و اتخاذ تصمیمات کاربردی وهمچنین زمان‌بندی دقیق بهره برداری از پروژه‌ها، گفت: در راستای عملی‌شدن سریع برنامه‌های این رویداد، سازمان برنامه و بودجه استان بایستی تا حصول نتیجه، مصوبات را تعقیب و پیگیری کند.
وی با تأکید بر بررسی و مانیتورینگ مصوبات ستاد تبریز 2018، خاطرنشان کرد: همه برنامه‌ها و مصوبات ستاد تبریز 2018 ضمن بررسی کارشناسی، باید مورد ارزیابی دقیق قرار گیرد.
جبارزاده با بیان اینکه در راستای تحقق این رویداد، باید با پیش‌بینی برنامه‌های مناسب از نتایج مؤثر آن در جامعه بهره‌مند شویم، ادامه داد: برنامه‌های تبریز 2018 باید با سرعت تمام پیش برود و در این مسیر هرکسی که کوتاهی و قصور کند، باید عذرش بلافاصله خواسته شود. 
وی بابیان اینکه تحقق این رویداد فرصتی مناسب برای توسعه فرهنگی و اقتصادی تبریز و استان است، تاکید کرد: برای مشارکت در کلیه فعالیت‌های این رخداد ، لازم است جلسات هماهنگی 2018  هر دو هفته یکبارو بصورت منسجم و مستمر تشکیل و مصوبات و صورتجلسات بطور جدی پیگیری شود.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.