جماران؛
چگونه از فشار گوش در هواپیما خلاص شویم؟
متخصص گوش و حلق و بینی آلمانی، دکتر برنهارد یونگه-هولسینگ، تأکید کرد که احساس فشار در گوش در هواپیما، به ویژه در هنگام برخاستن و فرود، زمانی رخ می دهد که فشار هوا در گوش میانی و فشار هوا در ناحیه اطراف آن کاهش یابد، رخ مى دهد.
به گزارش جماران؛ به نقل از مجله پزشکی: وی افزود: پس از بلند شدن هواپیما، فشار هوای اطراف در هنگام صعود کاهش می یابد که باعث ایجاد فشار اضافی در گوش می شود، اما به راحتی می توان آن را از بین برد و به همین دلیل به ندرت در این مورد مشکلاتی پیش می آید.
هنگام فرود هواپیما، در هنگام فرود برعکس این اتفاق می افتد. با افزایش فشار هوا از خارج، فشار کم در گوش ایجاد می شود. با انقباض غشاهای مخاطی و پرده گوش؛ انگار زیر ساکشن کاپ بود.
دکتر Junge-Hulsing افزود که اکثر مردم مشکلی با یکسان سازی فشار ندارند، اما هرکسی که آبریزش بینی، علائم آلرژی، عفونت گوش میانی یا انحراف تیغه بینی داشته باشد ممکن است این مشکل را تجربه کند.
بنابراین هرکسی که از یکی از این مشکلات رنج میبرد، باید خودش در ابتدای فرود فشار را یکسان کند. هر کسی که از آبریزش بینی یا علائم آلرژی رنج می برد باید از اسپری بینی ضد احتقان استفاده کند.
دکتر جونگ هولسینگ خاطرنشان کرد: عفونت یا آلرژی منجر به التهاب غشاهای مخاطی می شود و این می تواند منجر به انسداد شیپور استاش شود و در نتیجه به درستی باز و بسته نشود. در موارد شدید، اگر فشار در گوش یکسان شود، پرده گوش ممکن است پاره شود.
در مورد نحوه مبارزه با افت فشار در گوش هنگام فرود، دکتر جونگ هولسینگ انجام خمیازه، جویدن، بلعیدن یا صحبت کردن را توصیه کرد.
فشار در گوش را نیز می توان از طریق چیزی که به عنوان مانور والسالوا شناخته می شود، یکسان کرد. برای انجام این کار، باید نفس بکشید، سپس دهان و بینی را بسته نگه دارید در حالی که سعی می کنید در برابر مقاومت بازدم کنید.
می توان از گوش گیرهای مخصوص نیز استفاده کرد. ماموریت آن این است که فشار هوا را که از بیرون بالا می رود، دور از گوش نگه دارد.
دیدگاه تان را بنویسید