تست دوپینگ یک دوچرخه سوار مطرح ایران مثبت شد.

جماران ورزشی؛ به نقل از ایسنا، تست دوپینگ دو رکابزن در رده‌های سنی بزرگسالان و نوجوانان از سوی نادو مثبت اعلام شده است. این تست‌های دوپینگ به درخواست فدراسیون گرفته شده بود. از چند رکابزن بزرگسال برای کنترل دوپینگ  تست گرفته شد که تست دوپینگ یکی از آنها مثبت شد. این دوچرخه‌سوار ملی‌پوش بوده و در تور ایران - آذربایجان و رویدادهای بین‌المللی حضور داشته است. گفته می‌شود که این رکابزن به احتمال زیاد دوپینگش را بپذیرد تا محرومیتش به سه سال کاهش پیدا کند.

از رکابزن نوجوان نیز در مسابقات جام آزاد گلستان که خردادماه در پارک النگدره برگزار شد، تست گرفته شد که تست او هم مثبت درآمد.

رسول اسدی، رییس فدراسیون دوچرخه‌سواری ایران، درباره مثبت‌شدن تست دوپینگ این دو رکابزن را تایید و اعلام کرد: تست‌های دوپینگ به درخواست خود فدراسیون گرفته شده است و این کار برای کنترل دوپینگ صورت گرفته و باز هم ادامه خواهد داشت.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی دوچرخه سواری

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.