محمد علی حاتمی زاده روز چهارشنبه درحاشیه بازدید از مزارع گندم و جو ابرکوه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه برای تحقق اقتصاد مقاومتی حفظ سطح زیر کشت مورد نظر است، افزود: تلاش می شود با بذرگواهی شده تولید را در واحد سطح افزایش داد.
وی با اشاره به اینکه شهرستان ‌های ابرکوه ، خاتم، و بهاباد از مناطق عمده کاشت جو استان است، افزود: امسال سازمان جهاد کشاورزی استان بیش از 170تن بذر گواهی شده از رقم نصرت و 800 تن کود شیمیایی فسفاته ، ازته و پتاسه برای کشت به موقع به کشاورزان اختصاص داده است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان در ادامه متوسط تولید محصول جو در اراضی استان را 2 هزار و 900 کیلوگرم تا سه تن در هکتار بیان کرد و یادآور شد: در سال زراعی گذشته بیش از 9 هزارتن محصول جو از مزارع استان برداشت شد و به مصارف دامداری های استان رسید.
وی ادامه داد: با هدف افزایش عملکرد در واحد سطح پنج هزار مترمربع پروژه بهبود مدیریت مزرعه و ایجاد مزارع تحقیقی و ترویجی ،نمایشی و مشارکتی در مزارع استان اجرا خواهد شد.
حاتمی زاده اضافه کرد: کار نظارت برکاشت ، داشت و برداشت توسط کارشناسان مدیریت ها و مراکز خدمات جهاد کشاورزی شهرستان ها انجام می شود و بیش از چهار هزار و500 بهره بردار کشاورز در این زمینه فعالیت می کنند.
این کارشناس ارشد سازمان کشاورزی استان تاکید کرد: از 118هزار هکتار اراضی حاصلخیز که به کاشت محصولات کشاورزی اختصاص دارد، 36 هزار هکتار آن مربوط به کاشت گیاهان زراعی است که از این میزان 523 هزارتن محصولات تولید می شود.
7540*2047*خبرنگار: کارگر ابرقوئی ** انتشار: عباسقلی اشکورجیری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.