جلیل عفتی روز سه شنبه در نشست هم اندیشی با مربیان مهدهای کودک استان افزود: کودکان باید در مهدها پرورش یابند، سپس وارد مجموعه آموزشی شوند، در واقع اهمیت مهد های کودک به مراتب از سایر مقاطع حتی از دانشگاهها بالاتر است.
وی تاکید کرد: امروز فرزندان ما از بهترین دانشگاه های کشور فارغ التحصیل می شوند در حالی که مهارت های زندگی را نیاموخته اند در اصل بچه ها اصول ارتباطی را یاد نگرفته اند ، اینها زمینه پرورش شان در مهدهای کودک است.
وی اضافه کرد: هر کشوری بخواهد آینده رو به رشد و تضمین شده ای داشته باشد و از سطح توسعه و رفاه بالاتری برخوردار باشد، باید در حوزه کودک سرمایه گذاری کند در واقع ثمره ای که امروز می کاریم، فردا برداشت خواهیم کرد.
عفتی با اشاره به اهمیت دوران کودکی یادآور شد: همه ما کودکان زمان خود و تربیت یافته عصر خود هستیم، اگر نقصی داریم ثمره کوتاهی های آن زمان است و اگر نقطه مثبتی هم داریم مربوط به امتیاز زمان کودکیمان هست.
مدیرکل بهزیستی یزد در ادامه به ضرورت برنامه ریزی در حوزه کودک اشاره کرد و افزود: بسیاری خدماتی که برای کودکان ارایه می شود؛ یارانه آن باید توسط دولت پرداخت شود، در واقع اگر بخواهیم در بحث کودک به رشدش توجه کنیم، باید در جامعه نظام برنامه ریزی در مبحث کودک با توجه به همه ابعاد آن مورد توجه قرار گیرد.
عفتی دوره کودکی را عصر طلایی این قشر دانست و اظهار کرد: این دوران می تواند در آینده فرد نقش بسزایی داشته باشد چرا که اصلاح جامعه با سرمایه گذاری در دوران کودکی انجام می شود و گواه آن در عرصه بین المللی کشورهای موفق و در ایران خانواده های موفق و افراد موفق هستند.
وی انجام کار جمعی در رفع مشکلات اساسی مهدهای کودک را یادآور شد و گفت: اگر کانون های قوی در کنار بهزیستی ایجاد، فعالیت و همراهی کند، خیلی از چالش ها قابل رفع هستند.
مدیرکل بهزیستی استان ادامه داد: باید در هر شهرستان « کانون همیاری مهدهای کودک» راه اندازی شود و این کانونها متشکل از نماینده شهرستان ها باشد.
وی با اشاره به گسترده بودن دامنه فعالیت های اداره کل بهزیستی گفت: این نهاد در حال حاضر در 13 موضوع مجوز صادر می کند و در مورد تاسیس مهدهای کودک نیز طبق مقررات هر کسی که شرایط اخذ مجوز داشته باشد مجوز برای آنها صادر خواهد شد و در این خصوص هیچ محدودیتی وجود دارند.
هم اکنون افزون بر 11 هزار کودک در 300 باب مهدکودک های استان یزد نگهداری می شوند.
استان یزد یک میلیون و 138هزار نفر جمعیت دارد که 85درصد در شهرها و بقیه در روستاها زندگی می کنند.
از این تعداد 240هزار نفر دانش آموزند که 15هزار نفرشان دانش آموزان مهاجر افغان هستند.
2088*2047* خبرنگار: کبری دانشی دهج ** انتشار: عباسقلی اشکورجیری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.