عباس وطن خواه ،روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از زمان اجرای این طرح از مجموع 321فقره درخواست دریافت تسهیلات ثبت شده است، 43 مورد از درخواست ها به دلیل نقص مدرک تاکنون موفق به دریافت وام نشده اند.
وی با بیان اینکه پرونده آنها در حال تکمیل است ، افزود: اعطای تسهیلات ازدواج خارج از نوبت و در صورت کامل بودن مدارک 2روزه پرداخت می شود.
به گفته مدیر شعب بانک سپه استان از مرداد سال 95 تاکنون از هزار و 39 متقاضی دریافت وام قرض الحسنه به 950 نفر، 100میلیارد و 650 میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده است.
وطنخواه بیان کرد: علاوه بر دریافت کنندگان وام ازدواج، 157 مورد نیز در انتظار تکمیل مدرک هستند و بقیه هم مراجعه نکرده اند.
وی با بیان اینکه بیشترین تعداد متقاضیان و میزان پرداخت وام در استان، مربوط به شهرستان بهاباد است، تصریح کرد: همزمان با ابلاغ طرح ضربتی تسهیلات قرض الحسنه ازدواج با بسیج نیروهای ستادی و صف در کمترین زمان ممکن متقاضیان دریافت تسهیلات تعیین تکلیف شدند.
این مسئول یادآور شد: به همت مسئولان واحدهای ستاد و شعبه های استان با اطلاع رسانی به متقاضیان از طریق پیامک و تلفن، افراد مورد نظر به شعبه های مورد نظر معرفی شدند.
وی با بیان دولتی بودن بانک سپه یادآور شد: این نهاد مالی برای همسویی با سیاست های پولی و مالی دولت تدبیر و امید و برای جلب رضایت مشتریان، قدم های مثبتی برداشته است.
با توجه به این که دریافت وام ازدواج با صف‌های نسبتا طولانی رو به روبود، گفته می شود ، 400 تا 500 هزار نفر برای دریافت وام در نوبت هستند، بانک مرکزی تصمیم گرفت در اجرای طرح ضربتی در مدت 2ماه تسهیلات را با تلاش بیشتری پرداخت کند و در نهایت صف وام تا حد ممکن کوتاه شود.
نخستین بانک ایرانی 14 اردیبهشت ماه سال 1304 با بیش از سه میلیون ریال در محلی محدود( چند باب مغازه) تأسیس شد و 24 اسفند همان سال اولین شعبه بانک سپه در شهر رشت افتتاح شد.
1968*2047* خبرنگار: محمودرضا رحمانی ** انتشار : عباسقلی اشکورجیری
@irnayazdd
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.