محمدعلی طالبی روز یکشنبه در نشست کمیسیون برنامه‌ریزی ، هماهنگی، نظارت و مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان افزود: اقدام نظارتی و پیشگیری در مبارزه با قاچاق سوخت به تداوم نیاز دارد و پرونده‌های بلاتکلیف باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود.

استاندار یزد خاطرنشان کرد: برای نظارت ، ساماندهی و ارتقای فعالیت‌ها برای مبارزه بهتر به همکاری تمام دستگاه‌های مرتبط نیاز است.

طالبی تصریح کرد: انجام وظایف توسط دستگاه‌های اجرایی در کنار جلب مشارکت و همکاری مردم در تحقق اهداف مورد نظر تاثیری مثبتی در این مورد دارد .

همچنین جانشین رئیس کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان یزد گفت: بیشترین معضلی که با آن مواجه هستیم قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی است.

احمد ترحمی افزود: با توجه به افزایش قیمت سوخت و فرآورده‌های نفتی در کشورهای همسایه ( افغانستان و پاکستان)، قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی معضل پیش روی ماست.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد همکاری مردم و دستگاه‌های مسئول در پیشگیری از قاچاق سوخت را ضروری ذکر کرد .

ترحمی ابراز امیدواری کرد که روند رسیدگی به پرونده‌ها به حداقل برسد و در کنار آن ورود و خروج کالاهای قاچاق نیز کنترل شود .

در این جلسه آماری از میزان سوخت کشف شده در ۶ ماهه نخست سال ۹۸ اعلام نشد،

یزد، نقش موثری در اتصال استان‌های جنوبی و شرقی ایران به مرکز کشور دارد و با توجه به موقعیت آن در مسیر کریدور شمال - جنوب، شرق و غرب بعضاً راه‌های آن برای انتقال سوخت و سایر کالای قاچاق مورد استفاده قرار می گیرد.

روزانه حدود ۴۰۰ هزار دستگاه خودرو از جاده‌های تردد می‌کند. 

۷۵۳۶/ ۲۰۴۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.