شهردار بفروئیه با گلایه از بی‌توجهی مسئولان و نماینده مردم شهرستان میبد نسبت به شهر بفروئیه، اظهار کرد: بفروئیه زیرساخت‌های لازم برای شهر شدن را نداشت و با دست خالی نیز نمی‌توان یک شهر را مدیریت کرد.

به گزارش ایسنا- منطقه یزد، «محسن فلاح» در نشست با اهالی رسانه گزارشی از عملکرد چندماهه فعالیت خود در شهرداری ارائه کرد و گفت: اوضاع نابسامان شهرداری و پرونده‌های حقوقی مربوط به بدهی‌های شهرداری بفروئیه با همراهی و همکاری شورای شهر اما بسیار سخت و دشوار مرتفع شد.

وی با گلایه از بی‌توجهی مسئولان میبد به این شهر، بیان کرد: شهر بفروئیه یکی از بخش‌های اصلی شهرستان میبد است اما بی‌توجهی مسئولان به این شهر باعث شده تا کمتر شاهد پیشرفتی در این شهر باشیم.

فلاح با بیان این که بفروئیه ظرفیت شهر شدن را نداشته و در مقام بودجه و توجه نیز مظلوم واقع شده است، عنوان کرد: تبدیل شدن این منطقه به شهر بیشتر مستلزم توجه به زیرساخت‌های لازم برای شهر شدن بوده ولی این امکان برای آن فراهم نشده است.

وی ادامه داد: متاسفانه هیچ بستری برای فعالیت در شهر بفروئیه فراهم نیست و از این شهر تنها به عنوان یک منطقه برای پذیرش دانش‌آموزان در دانشگاه و موسسات آموزش عالی استفاده می‌شود.

شهردار بفروئیه با اشاره به وضعیت نابسامان اقتصادی جامعه، افزود: جمعیت ۱۰ هزار نفری شهر بفروئیه حتی برای تامین نیازهای روزمره خود اعم از درمانگاه تخصصی، داروخانه یا تایپ و تکثیر باید به شهرهای میبد و اردکان مراجعه کنند.

وی تصریح کرد: اعتباراتی که برای این شهر در نظر گرفته می‌شود به هیچ وجه متناسب با جمعیت این شهر نیست و متاسفانه مسئولان شهرستان و نماینده مردم میبد و تفت در مجلس شورای اسلامی نیز هیچ گونه توجه خاصی به این شهر ندارند و با چنین اوصافی و با دست خالی نمی‌توان یک شهر را مدیریت کرد.

فلاح با قدردانی از توجه و حمایت‌های فرماندار خواستار توجه دیگر مسئولان شهرستان به منطقه بفروئیه شد و حمایت از این شهر را حمایت از مردم آن دانست که حق به گردن مسئولان دارند.

وی در بخش دیگری از سخنانش از مرمت و بازسازی بافت تاریخی شهر خبر داد و بیان کرد: مرمت و جداره‌سازی بافت تاریخی و همچنین نورپردازی این بافت پس از پیگیری‌های به عمل آمده در قالب قراردادی با میراث فرهنگی استان به ارزش دو میلیارد ریال در دستور کار قرار گرفته اسیت.

شهردار در پایان نیز با اشاره به ثبت جهانی میبد به عنوان شهر جهانی زیلو، گفت: پس از این رویداد بزرگ در شهرستان در شهر بفروئیه، احیای هنرصنعت فراموش شده‌ی «موتابی» نیز احیا شد و در همین راستا دو کارگاه آموزشی راه‌اندازی شده و درصددیم با دریافت تسهیلات این کارگاه‌‌ها را توسعه دهیم.

لازم به ذکر است؛ تشکیل بانک اطلاعات املاک شهرداری، ساماندهی پارک محبت با اعتباری بالغ بر ۲۸۰ میلیارد ریال، ساماندهی گلزار شهدا، راه‌اندازی فرهنگسرای شهرداری با اعتبار بالغ بر 2.5 میلیارد تومان، ایجاد اولین پارک محله‌ای در زمینی به وسعت 1600 مترمربع و اعتبار2.5 میلیارد تومان، واگذاری پارک بانوان به بخش خصوصی، لوله‌گذاری مسیرهای آب کشاورزی در معابر، آسفالت معابر، پیگیری ساخت ایستگاه آتش نشانی، ساماندهی پیاده‌رو،‌ ایجاد دیواره ساحلی و کف سازی و نورپردازی جاده پیر بفروئیه به عنوان منطقه گردشگری در دو فاز، تامین روشنایی خیابان امام رضا و امام حسن مجتبی، پیگیری راه‌اندازی بازارچه روز شهرداری، همایش فرهیختگان با معرفی و شناسایی نخبگان و خیرین شهر بفروئیه، ایجاد چهار تیم ورزشی، ساماندهی و نورپردازی سالن ورزشی هلال احمر از اقداماتی بود که شهردار بفروئیه به عنوان عملکرد چند ماهه خود به آنها اشاره کرد.


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.