لیلی رنجبر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه تا اواخر سال جاری این تعداد به ۱۰ غرفه افزایش می یابد اظهار داشت: با همکاری بخش خصوصی و مالکان، تا  پنج سال آینده این مجموعه به عنوان مرکز صنایع دستی شهرستان فعال و در خدمت شهروندان و گردشگران خواهد بود.

وی با بیان اینکه در این مجموعه حدود ۳۰ حجره  وجود دارد افزود: یکی از این حجره‌ها کافه سنتی است که با اعتبار بیش از ۱۰۰ میلیون ریال توسط بخش خصوصی به بهره برداری رسید.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بافق مرمت و بازسازی میدان خان را با همکاری شهرداری بیان کرد و گفت: تاکنون بیش از ۶ میلیارد ریال برای بهسازی این میدان تاریخی و مجموعه بافت سنتی آن هزینه شده است.

رنجبر تصریح کرد: اگر مالکان تمایل دارند که در این حجره‌ها (غرفه) با مشاغل مرتبط فعالیت داشته باشند، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بافق در بحث مرمت مغازه‌ها کمک و مشارکت مالی می‌کند.

صنایع دستی بافق عمدتا محصولات حصیری مانند : بادبزن، کلاه، پادری، سبد، ریسمان ، زیرانداز و ... است که از شاخه و الیاف درخت خرما  موجود در نخلستان های این شهرستان بافته و عرضه می شود.

قدمت میدان خان بافق به دوره زندیه_ افشاریه بر می‌گردد و این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۳۶۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق یزد قرار داد.

۷۵۴۳/ ۶۱۹۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.