سرهنگ 'علی رضا آدمی زاده' روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با انتقاد از برخی اظهار نظرهای کارشناسی نشده در زمینه رانندگی و مسائل ترافیکی در این فضا افزود: ابراز نظر در این زمینه فقط باید توسط کارشناسان راهور انجام شود.
وی تصریح کرد: گاها حوادث ناگوار رانندگی در جاده ها رخ می دهد و یا اینکه خودرو پلیس راهور، اقدام خاصی مثل عبور از چراغ قرمز یا توقف خلاف مسیر در جاده دارد که همه اینها برابر با ماموریت های پلیس راهور و کاملا قانونی است .
مدیر آموزش و فرهنگ ترافیک راهور یزد گفت: این اظهار نظرهای غیر کارشناسی، باعث تشویش اذهان عمومی و ایجاد باورهای غلط ترافیکی در دیگر رانندگان می شود .
وی به حادثه ناگوار سانحه رانندگی روز جمعه در جاده تفت اشاره کرد و با انتقاد از اظهار نظرهای غیرکارشناسی در این زمینه افزود:
این حادثه، مربوط به خطای خود راننده بوده و به عوامل دیگری که بعضا در فضای مجازی اشاره شده ربطی ندارد .
وی صحبت با تلفن همراه، نبستن کمربند ایمنی، سرعت غیر مجاز، نداشتن کلاه ایمنی و برخورد با عابران پیاده را از مهمترین معضلات ترافیکی استان ذکر کرد که باید برای آن چاره اندیشی شود.
آدمی زاده با بیان اینکه فرهنگ سازی رانندگی در جامعه، سخت شده اظهار داشت: استفاده مثبت از شبکه های اجتماعی و روش های نوین تبلیغاتی در این زمینه در دستور کار پلیس قرار گرفته است.
روزانه حدود 300 هزار دستگاه خودرو در جاده های استان یزد رفت و آمد می کنند، همچنین حدود 400 هزار دستگاه موتورسیکلت در این استان تردد می کنند.
6197
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.