به گزارش ایرنا، در این کنگره 2 روزه افزون بر 500 نفر از معاونان توسعه و مدیریت منابع مالی دانشگاه های علوم پزشکی کشور ، کارشناسان این حوزه ، استادان و دانشجویان رشته های مدیریت و اقتصاد سلامت حضور دارند.
به گفته دبیر علمی کنگره 200 مقاله به دبیرخانه ارسال شد که از سوی 59 داور ارزیابی شد.
محمد امین بهرامی افزود: از مجموع مقاله ها، 76 مورد توسط هیات داوران پذیرفته شد که 9 مقاله به صورت سخنرانی و بقیه در قالب پوستر ارائه می شود.
وی اقتصاد مقاومتی در نظام سلامت ،برنامه ریزی و تولید مراقبت ، مدیریت بودجه ، سهمیه بندی خدمات ، تامین مالی و تخصیص منابع ،نظام های پرداخت در مراقب و طرح تحول نظام سلامت و پایداری منابع مالی و اقتصاد بیمه را از جمله محورهای مقاله ها یاد کرد.
وی اظهار داشت: اقتصاد دارو و فناوری ها، مشارکت بخش خصوصی- دولتی در ارائه مراقبت ها، مدیریت هدر رفت ها ، مدیریت و تحلیل هزینه درآمد در اقتصاد ،بهره وری، کارایی و اثر بخشی در نظام سلامت و نقش بخش خیریه و مردم نهاد در اقتصاد سلامت از دیگر محورهای کنگره است.
بهرامی هدف از برگزاری این گردهمایی را هم اندیشی و به اشتراک گذاری دانش و تجربه در مورد مدیریت بهینه منابع مالی در نظام سلامت بیان کرد.
همچنین عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گلستان هم گفت: نظام ارجاع کلیدی ترین راهبرد در کنترل تقاضا و مدیریت منابع برای تاب آوری و برون رفت نظام سلامت در شرایط امروز است.
دکتر محمدجواد کبیر با اشاره به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در زمینه خدمات اثر بخش در حوزه سلامت افزود: تجارب کشورهای موفق موید این است، نظام ارجاع از طریق اجرای برنامه پزشک خانواده محقق می شود.
وی خاطرنشان کرد: طرح تحول سلامت از مهمترین طرح های حوزه های سلامت است و تمام مسوولان برای اجرای آن اهتمام ویژه ای دارند.
کبیر ادامه داد: قطار اصلاح نظام سلامت باید در حال حرکت تعمیر شود و نظام ارجاع، شریان حیاتی نظام سلامت است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد هم با بیان اینکه این دانشگاه در سال 61 تاسیس شد، گفت: در این مدت در تمام زمینه های رشد قابل توجهی به دست آمد.
دکتر محمدرضا میرجلیلی با بیان اینکه یزد جزو استان های محروم کشور قبل از انقلاب و اغلب پزشکان آن غیر بومی بودند، افزود: هم اکنون این دانشگاه به عنوان قطب پزشکی کشور مطرح است.
وی تعداد دانشجویان در زمان تاسیس دانشگاه را 35 نفر بیان کرد و گفت: هم اکنون پنج هزار و 600دانشجو در رشته های مختلف تخصصی و فوق تخصصی حوزه پزشکی مشغول به تحصیل هستند.
یزد بر پایه سرشماری آبان ماه سال 1395، یک میلیون و 138 هزار نفر جمعیت دارد که 85 درصد در 21 شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند.
2088/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.