گزارش روابط عمومی استانداری گیلان به ایرنا حاکیست مصطفی سالاری روز دوشنبه در مراسم بهره برداری از طرح جامع آبرسانی به 12 روستای شمالی شهرستان آستانه اشرفیه به روشBOT که با حضور وزیر نیرو انجام شد، اظهار داشت: گیلان علیرغم اینکه پربارش ترین استان کشور است و مشکلی برای تامین آب ندارد، برای دسترسی به آب در بخش آب شرب و همینطور کشاورزی دچار مشکلات اساسی است.
وی افزود: بخش عمده آب کشاورزی گیلان از سد منجیل تامین می شود و این در حالی است که آب این سد از استان های همجوار که وضعیت آبی چندان مناسبی ندارند سرچشمه می گیرد.
سالاری با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت همه منابع آبی در گیلان یادآور شد: اقدامات خوبی برای لایروبی آب بندان ها آغاز شده و امیدواریم با حمایت وزارت نیرو ادامه یابد.
استاندار گیلان تصریح کرد: سدهای پلرود، شفارود ، سدهای لاستیکی و منابع آبی محلی نظیر چشمه ها و رودخانه ها اگر درست مدیریت شوند، مشکلی برای تامین آب شرب و کشاورزی در آینده نخواهیم داشت.
وی در ادامه به وضعیت شبکه های برق رسانی در گیلان اشاره کرد و گفت: در این حوزه نیز وضعیتی مشابه با بخش آب داریم و دچار مشکلات جدی هستیم.
سالاری با بیان اینکه میزان تولید برق در گیلان یک و نیم برابر بیشتر از نیاز استان است، افزود: مازاد تولید به سایر مناطق کشور منتقل می شود.
استاندار گیلان فرسودگی تاسیسات برق رسانی استان را مشکل آفرین خواند و عنوان کرد: ما نیازمند یک تحول اساسی در شبکه توزیع برق هستیم.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از صدمات وارد شده به تاسیسات برق گیلان در سال های گذشته جبران نشد، تصریح کرد: پیامدهای این صدمات را امروز می بینیم.
سالاری همچنین خواستار حمایت وزارت نیرو و تدوین برنامه ای برای اصلاح شبکه توزیع برق گیلان شد .
استاندار گیلان در رابطه با طرح جامع آبرسانی به 12 روستای شمالی شهرستان آستانه اشرفیه به روشBOT نیز گفت: بنا داریم در آینده بیشتر از مشارکت بخش خصوصی بهره بگیریم.
وی در خاتمه نسبت به معرفی طرح مذکور بعنوان یک الگوی موفق در سطح کشور ابراز امیدواری کرد.
به گزارش ایرنا با حضور رضا اردکانیان وزیر نیرو، طرح جامع آبرسانی به 12 روستای شمالی شهرستان آستانه اشرفیه به روش ساخت، نگهداری و انتقال B.O.T با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی به بهره برداری رسید. با افتتاح این طرح 2 هزار و 500 خانوار شامل هشت هزار نفر در روستاهای گیلده بالا، گیلده پایین، تاسنده، طالش محله، امیرهنده بالا، امیرهنده پایین، دستک، دهنه سر سپیدرود، لوخ بالا، لوخ پایین، پایین رود پشت و محسن آباد از نعمت آب آشامیدنی برخوردار می شوند.
برای احداث این پروژه که در حدود 120 کیلومتر لوله گذاری شده و ظرفیت انتقال روزانه سه هزار متر مکعب را دارد، 74 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است. با اجرای این طرح شاخص بهره مندی شهرستان آستانه اشرفیه از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی، 9 و 59 صدم درصد و شاخص استان یک درصد افزایش یافته است.
در ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید شاخص آب رسانی به روستاهای استان گیلان حدود 64 درصد بود که امروز این میزان به 76 درصد رسیده و سه درصد از میانگین کشوری جلوتر است.
شهرستان آستانه اشرفیه با 2 بخش مرکزی و بندرکیاشهر و 105 روستا، در 35 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.
بهره برداری از تلمبه خانه فاضلاب شرق رشت، بازدید از سدهای شفارود و پلرود، بهره برداری از نیروگاه برق آبی سد آیت الله بهجت (شهربیجار) و شرکت در جلسه شورای اداری گیلان از برنامه های سفر وزیر نیرو به استان است.
7287/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.