محمد باقر قاسم پور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، با بیان اینکه اولین کشت بادام زمینی این شهرستان در سطح دو و نیم هکتار از زمین های روستای لاکوژده انجام شده افزود: اولین کشت بادام زمینی این شهرستان امسال توسط حسین خانجانی یکی از بادامکاران منطقه و به صورت سنتی انجام شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه کشت بادام زمین همه ساله در اوایل اردیبهشت ماه در این شهرستان آغاز می شود تصریح کرد: کشت این محصول تا اواخر خردادماه توسط بادامکاران منطقه ادامه دارد.
وی سطح زیر کشت محصول بادام زمینی شهرستان آستاتنه اشرفیه را 2 هزار و 507 هکتار عنوان کرد و گفت: برداشت محصول بادام زمینی همه ساله در اواسط مردادماه توسط بادامکاران انجام می شود.
قاسم پور یادآور شد: همه ساله بطور میانگین از هر هکتار سطح زیر کشت بادام زمینی این شهرستان حدود شش و نیم تن پیله تر بادام زمینی حاصل می شود که از این میزان حدود چهار تن دانه بادام زمینی به دست می آید.
وی این شهرستان را یکی از قطبهای مهم تولید بادام زمینی کشور عنوان کرد و گفت: بیش از 80 درصد از بادام زمینی مورد نیاز کشور توسط بادامکاران این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.
مدیر جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه از کورکاء ، استخر بیجار، پرکاپشت مهدیخانی ،خوشکاروندان ،تمچال و نقره ده به عنوان مهمترین مراکز تولید بادام زمینی این شهرستان نام برد و گفت: مرغوبیت بادام زمینی این شهرستان همواره مورد توجه مصرف کنندگان قرار دارد.
قاسم پور با یادآوری اینکه بیش از پنج هزار بهره بردار در زمینه تولید و فرآوری بادام زمینی این منطقه فعالیت دارند اظهار داشت: گلی از مهمترین ارقام بادام زمینی است که توسط بادامکاران این شهرستان کشت و تولید می شود.
وی یادآور شد: کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه بصورت نیمه مکانیزه صورت می گیرد.
شهرستان آستانه اشرفیه در شرق استان گیلان قرار دارد.
خبرنگار : علیرضا رنجکش ** انتشار : نصراله ابراهیمی
7287/6070
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.