به گزارش ایرنا، به نقل از روابط عمومی بیمه سلامت گیلان  علی اکبری در دیدار با مدیرکل سیاسی امنیتی استاندار گیلان با تشریح برنامه های هفته بیمه سلامت افزود: یکی از برنامه های بیمه سلامت در این هفته اطلاع رسانی درباره ارزیابی وسع به منظور ارائه خدمات بهتر به محرومان جامعه  است.

وی با بیان این که  هدف از اجرای طرح ارزیابی وسع، کاهش خدمات بیمه‌ ای نیست خاطرنشان کرد: برگزاری آزمون وسع می‌تواند به برقراری عدالت در بخش سلامت کمک کند.

 با توجه به تصویب آیین نامه اجرایی بیمه پایه اجباری سلامت و ارزیابی وسع، پوشش بیمه سلامت برای تمام افراد فاقد پوشش بیمه‌ای، اجباری بوده و برخورداری از یارانه دولت جهت حق سرانه بیمه از طریق ارزیابی وسع انجام می‌شود که این حق بیمه شامل سرپرست خانوار و افراد تحت تکفل آنها است.

آیین نامه اجرایی بیمه پایه اجباری سلامت و ارزیابی وسع در هیات وزیران تصویب شد. بر این اساس دولت مکلف است جهت تحقق سیاست‌های کلی سلامت، تامین منابع مالی پایدار حوزه سلامت، توسعه کمی و کیفی بیمه‌های سلامت و مدیریت منابع سلامت از طریق نظام بیمه‌ای اقدام کند.

بر اساس این آیین نامه، تمام افراد بیمه نشده و تمامی روستاییان و عشایر فاقد بیمه، تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند، با توجه به این مصوبه دولت، حق بیمه خانواده‌هایی که مجموع درآمد و دریافتی آن‌ها بر اساس ارزیابی وسع کمتر از ۴۰ درصد حداقل حقوق و دستمزد مصوب شورای عالی کار است یا بر اساس وضعیت مالی در یکی از دهک‌های درآمدی یک و دو و سه قرار دارند، به صورت کامل توسط دولت پرداخت می‌شود.

همچنین ۵۰ درصد حق بیمه خانوارهایی که درآمد آن‌ها بر اساس ارزیابی وسع بین ۴۰ تا ۱۰۰ درصد حداقل حقوق مصوب است یا بر اساس وضعیت مالی در دهک درآمدی ۴ قرار دارند نیز توسط دولت پرداخت می‌شود و خانوارهایی که درآمد آن‌ها بر اساس ارزیابی وسع ۱۰۰ درصد حداقل حقوق و بالاتر باشد یا در دهک درآمدی ۵ و بالاتر باشند، با پرداخت حق بیمه می‌توانند از بیمه سلامت استفاده کنند.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز بر اساس این مصوبه مکلف است حداکثر تا یک ماه، پاسخ آزمون وسع را به سازمان بیمه سلامت ارائه کند و بیمه سلامت بر اساس نتیجه آزمون وسع انجام شده توسط وزارت رفاه باید افراد را تحت پوشش قرار دهد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان نیز در این دیدار با بیان این که نقش بیمه ها در سلامت و پیشرفت جامعه انکارناپذیر است گفت: بیمه ها می توانند با فرهنگ سازی درباره نحوه و سبک زندگی درست در پیشگیری از بیماری هایی مانند دیابت، فشارخون و سرطان بسیار موثره بوده که این رویکرد می تواند در مدیریت هزینه و منابع مالی دولت و خانواده ها نقش بسزایی داشته باشد.

محمود قاسم نژاد افزود: به رغم وجود مشکلات و کمبود اعتبارات، بیمه سلامت به درستی وظایف خود را به پیش می برد و شما مدیران با ارائه گزارش در شورای اداری استان و رسانه ها می توانید خدمات ارزنده نظام را به درستی اطلاع رسانی کنید.

در زمان حاضر، یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت استان گیلان قرار دارند.

۳ لغایت ۹ آبان هفته بیمه سلامت است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.