جابر حسینی روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: حوزه استحفاظی اداره منابع طبیعی تالش از قره سو ویزنه در شمال تا پارک جنگلی گیسوم در جنوب و حریم دریای خزر در شرق تا مرز استان اردبیل در غرب را شامل می شود و 171 هزار هکتار جنگل، بیش از 68 هزار هکتار مرتع و بیش از دو هزار هکتار اراضی ساحلی را در بر می گیرد.
وی اظهار کرد: حفاظت از این عرصه ها توسط 38 نیروی حفاظتی مستقر در شش واحد منابع طبیعی تالش، آق اولر، جوکندان، خطبه سرا، چوبر و خاله سرا صورت می گیرد.
وی ادامه داد: اداره منابع طبیعی تالش در کل 65 نیروی انسانی دارد و با توجه به گستره عرصه، جوابگوی نیاز نیست و همکاری بیش از پیش مردم و جذب نیروی انسانی برای حفاظت اراضی ملی، جلوگیری از تخریب جنگل ها، قاچاق چوب و فروش زمین ها ضروری است.
حسینی گفت: پنج پاسگاه حفاظتی دائمی و پنج پاسگاه فصلی نیز با بکارگیری قرقبانان و نیروهای حفاظتی برای مقابله با قاچاق چوب، در نقاط جنگلی حساس فعال شده است.
سرپرست اداره منابع طبیعی تالش افزود: به مناسبت هفته منابع طبیعی و درختکاری دو هزار اصله نهال رایگان در شهرهای مختلف تالش توزیع شد و به همکاری دهیاران، اعضای شوراهای اسلامی، نخبگان و سازمان های مردم نهاد برای حفاظت از منابع طبیعی این شهرستان نیاز داریم.
شهرستان تالش با 200 هزار نفر جمعیت در بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در 110 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان قرار دارد.
7106 / 7124/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.