به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل نورصالحی عصر یکشنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان گیلان در رشت افزود: مطب های شبانه روزی برای تبدیل به درمانگاه های شبانه روزی بایستی استانداردهای لازم را از جمله ساختار فیزیکی، تعداد پزشکان متخصص علاوه بر پزشک عمومی، مسئول فنی در هر شیفت و ... را داشته باشد.
وی با بیان این که در این مدت 10 مورد از مطب های شبانه روزی موافقت اصولی را برای تبدیل به درمانگاه گرفته اند، اظهار داشت: اگر مطب های شبانه روزی اصلاحات لازم را برای تبدیل به درمانگاه شبانه روزی انجام ندهند، به تعزیرات حکومتی معرفی خواهند شد که در نهایت مطب پلمپ می شود.
نورصالحی سیاست معاونت درمان را بر اساس دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان بر شفاف سازی دانست و خاطر نشان کرد: نظارت یکی از رسالت های معاونت درمان این دانشگاه بوده و از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا یک غفلت و بی توجهی می تواند جان انسان را به خطر بیندازد.
نورصالحی با تشریح نحوه نظارت ها در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان و با بیان این که واحد اعتبار بخشی و نظارت ، نظارت ها را انجام می دهد، تصریح کرد: نظارت ها بر اساس دریافت شکایات سامانه 190 و یا کسانی که حضوری به واحد نظارت بر درمان دانشگاه مراجعه می کنند، انجام می شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان خاطر نشان کرد: در نیمه نخست امسال، 73 بازدید نظارتی در شیفت های صبح، عصر و شب در بیمارستان های استان انجام گرفت.
وی با بیان این که در نیمه نخست امسال 28 مرکز از جمله سه مورد دفتر مامایی، 15 دفتر دندانساز تجربی، چهار مرکز طب سنتی و غیره پلمپ شد، اظهار داشت: در این مدت، بخش ستاد نظارت بر تعرفه نیز هشت میلیون و 500 هزار تومان به بیماران عودت داده شد.
وی درباره نظارت بر مراکز سوء مصرف مواد نیز خاطر نشان کرد: در این مدت برای پنج مرکز به مدت شش ماه و سه مرکز به مدت یک ماه کاهش دارویی را در نظر گرفتیم، برای دو مرکز به مدت چهار ماه 30 درصد کاهش دارویی را انجام داده ایم و یک مرکز لغو تحویل دارو داشته و پروانه یک مرکز نیز باطل شده است.
نورصالحی در خاتمه سخنانش با تاکید بر این مطلب که معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان در بخش نظارت ها جدی ورود کرده، گفت: در این بخش با هیچ کس تعارف نداریم بنابراین مردم می توانند یا به صورت حضوری و یا از طریق سامانه 190 همه شکایات خود را برای رسیدگی به ما اعلام کنند.
بر اساس آخرین آمار استان گیلان دارای 36 بیمارستان دولتی و خصوصی، یک هزار و 450 پزشک عمومی، 900 متخصص در رشته های مختلف و 500 دندانپزشک است.
7286/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.