مریم رضائی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مرکز از سوی بخش خصوصی احداث و مجوز آن توسط بهزیستی صادر و زیر نظر این اداره کل فعالیت می کند.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه اعتیاد در بین بانوان در حال گسترش است، تصریح کرد: هدف از راه اندازی این گونه مرکز علاوه بر کمک به افراد در معرض خطر و آسیب دیده ،فراهم کردن زمینه ترک اعتیاد زنان نیز است.
معاون بهزیستی گلستان عنوان کرد: با توجه به بحث کارتن خوابی در سطح جامعه، نیاز بود تا این مرکز در دومین شهر بزرگ استان راه اندازی شود.
به گفته وی؛ یکی دیگر از اهداف فعالیت این کمپ در گنبدکاووس تلاش برای کاهش آسیب های این بخش از جامعه هدف است.
رضایی گفت: اولین کمپ بانوان پیش از این در شهرستان گرگان راه اندازی و با ظرفیت حدود 60 نفر در حال فعالیت است و کمپ گنبدکاووس ظرفیت 30 نفر را دارد.
وی همچنین با اشاره به راه اندازی مراکر سرپناه شبانه برای معتادین (شلتر) زیر نظر این اداره کل، گفت: هم اینک در سطح استان 2 مرکز شلتر وجود دارد که ویژه آقایان بوده و با برنامه ریزی انجام شده قرار است به زودی چندین سرپناه شبانه دیگر در سطح استان ایجاد شود.
به گفته وی، سرپناه های شبانه زیر نظر بهزیستی اداره می شود و ویژه معتادین خیابانی (متجاهر) است که در برابر درمان مقاومت داشته و سرپناهی ندارند.
وی ادامه داد: این دسته از جامعه هدف در معرض آسیب های مختلف بوده و نیز دارای رفتارهای پرخطر هستند و ایجاد مراکز نگهداری شبانه در این راستا و برای کمک به بازتوانی این افراد و کاهش مشکلات در این بخش است.
رضایی اضافه کرد که در سرپناه های شبانه ضمن اقامت افراد، یک وعده غذای گرم، لباس نو و تمیز و همچنین لوازم بهداشتی به آنان داده می شود.
معاون پیشگیری بهزیستی گلستان گفت که برخی شهرداری ها هم دارای مراکز این چنینی با عنوان 'گرمخانه' بوده که این مراکز سرپناه شبانه معتادین خیابانی، متکدیان و سایر افراد جامعه هدف هستند.
3014/1648
خبرنگار: مجید میهن دوست ** انتشار: پری سالارنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.