عید محمد فاروقی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: امسال 30 میلیارد ریال تسهیلات بانکی به منظور تقویت مکانیزاسیون شیلات استان در نظر گرفته شده است.
وی گفت: این وام بانکی در شهرستان های استان که دارای ظرفیت سرمایه گذاری در بخش شیلات دارند از جمله گمیشان، بندرترکمن، گنبدکاووس، علی آباد، آزادشهر، گرگان، آق قلا و کردکوی هزینه خواهد شد.
فاروقی افزود: متقاضیان استفاده از وام بانکی باید درخواست کتبی خود را به کارگروه مکانیزاسیون شهرستان محل سکونت ارائه دهند.
به گفته وی؛ پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان در بخش شیلات با کارمزد 15 درصد و بازپرداخت پنج ساله و در زمینه خرید ادوات از جمله تراکتور، هواده، رقم بند اتوماتیک، هواده زیر آبی، هواده اسپتر، اکسیژن ساز، سنسور دما و رطوبت است.
وی اضافه کرد: سال قبل دو میلیارد و 184میلیون ریال تسهیلات بانکی در بخش مکانیزاسیون شیلات استان جذب و سرمایه گذاری شد.
گلستان یکی از استان های ساحلی شمال کشور است که در کنار دریای خزر واقع بوده و از مناطق مهم پرورش ماهیان استخوانی، خاویاری و میگو به شمار می رود که طبق گزارش اداره کل شیلات استان پرورش ماهی در قفس به عنوان طرح ملی و 3 طرح دیگر شامل پرورش میگو، پرورش ماهیان خاویاری و پرورش ماهی در استخرهای دو منظوره چاه های آب کشاورزی به عنوان طرح های استانی اقتصاد مقاومتی از سال 95 در دست اجرا بوده که بهره برداری از آنها گام موثری در پیشرفت اقتصادی استان خواهد بود.
همچنین از سال قبل پرورش ماهی در قفس، به عنوان طرح ملی اقتصاد مقاومتی در شیلات گلستان با هدف کمی تولید هشت هزار تن در افق 1404، مطرح است.
گلستان با داشتن اقلیم مناسب و قرار گرفتن بخشی از دریای خزر به طول حدود 120 کیلومتر در حوزه استان، از ظرفیت بالقوه برای تولید بخش شیلات برخوردار است.
استان مرزی گلستان یک میلیون و 869 هزار و 819 نفر جمعیت دارد که اقتصاد آن برپایه کشاورزی، دامپروری و تا حدودی ماهیگیری استوار است.
6204/1648
خبرنگار: علی اصغر تیموریان ** انتشار: پری سالارنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.