مریم آق‌آتابای روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: حجم سرمایه‌گذاری برای این طرح‌ها ۴۰۰ میلیارد ریال اعلام شده که شامل هشت مجتمع‌ گردشگری و بین‌راهی، ۶ سفره‌خانه‌ سنتی و ۶ اقامتگاه‌ بوم‌گردی است.

وی با بیان اینکه این طرح ها با مشارکت بخش خصوصی در سطح شهرستان اجرا می‌شود و برای ۴۰۰ نفر اشتغال‌زایی دارد، گفت:در مجموع یک مجتمع گردشگری و دو سفره‌خانه سنتی ۹۰ درصد و دو واحد بوم‌گردی ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و بقیه طرح‌ها در مرحله تهیه نقشه و پیگیری استعلامات هستند.

رییس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گنبدکاووس ادامه داد: از سال ۹۷ تاکنون ۶ پرونده درخواست راه‌اندازی دفتر خدمات مسافرتی در گنبدکاووس تشکیل شد که دو مورد آن در ایام دهه فجر امسال افتتاح می‌شود و افزون بر آن بهره‌برداری از یک مجتمع اقامتی پذیرایی و عملیات اجرایی یک هتل نیز در این ایام آغاز می‌شود.  

آق‌آتابای افزود: این شهرستان هم اینک دارای دو هتل، دو مهمانپذیر، یک اقامتگاه بوم‌گردی و ۱۳ دفتر خدمات مسافرتی است.

شهرستان گنبدکاووس دومین شهر پرجمعیت و وسیع‌ترین شهرستان استان گلستان با ۱۴۲ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکمنستان است که علاوه بر جاذبه‌های فرهنگی و معنوی از جمله اقوام گوناگون، صنایع‌دستی بسیار زیبا و ظریف، لباس‌های خوش رنگ اقوام مختلف و غذاهای سنتی متنوع، دارای جاذبه‌های تاریخی، باستانی و گردشگری بسیار است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.