روح الله عمادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد، یک هزار و 20 واحد تاکنون ساخته یا در حال احداث هستند.
وی بیان کرد: برای 2 هزار واحد مسکونی شهر دوگنبدان تاکنون پرونده تشکیل شده است.
مسئول ستاد احیای بافت فرسوده شهر دوگنبدان بیان کرد: تاکنون مالکان یک هزار و 650 واحد به ستاد بازسازی مراجعه کرده‌اند که برای یک هزار و 450 واحد مسکونی مجوز احداث صادر شده و به شهرداری برای تخریب معرفی شده‌اند و بقیه برای ایجاد زیرساخت‌های فضای سبز و معابر خریداری در لیست خرید هستند.
عمادی عنوان کرد: هم اکنون 500 واحد مسکونی بافت فرسوده بهره برداری شده است و 520 واحد دیگر در حال ساخت است.
وی ابراز داشت: برای هر یک از واحدهای مسکونی بهره برداری شده 400 میلیون ریال تسهیلات بانکی ارزان قیمت و 60 میلیون ریال کمک بلاعوض پرداخت شده است.
عمادی تصریح کرد که تسهیلات پرداخت شده تا سه سال دوره تنفس، چهار درصد کارمزد و 15 سال دوره بازپرداخت دارد.
وی بیان کرد که تخریب رایگان، جمع آوری انشعاب‌های برق، آب و گاز، تخفیف در پروانه‌های ساختمانی و ضمانت زنجیره‌ای از دیگر خدمات ارائه شده برای احیای بافت فرسوده شهر دوگنبدان است.
طرح احیای بافت فرسوده شهر دوگنبدان که سال 1387 تصویب شده بود چند سال به دلیل نبود اعتبار راکد بود اما در دولت یازدهم عملیات اجرایی آن آغاز شد.
20 هزار نفر در واحدهای مسکونی بافت فرسوده شهر دوگنبدان ساکن هستند که آسیب‌های فرهنگی و خطر حوادث طبیعی و انسان‌ساز آنها را تهدید می‌کند و این طرح فرصتی برای کاهش این آسیب‌هاست.
شهر دوگنبدان مرکز شهرستان نفت‌خیز گچساران با 106 هزار نفر جمعیت در 157 کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
خبرنگار: فرزانه شریفی ** انتشار دهنده: موسوی
8143/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.