مهدی نوری پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نصب روشنایی معابر برون شهری، تونل‌ها و ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی از دیگر اقدامات در زمینه ارتقای زیرساخت‌های استان بوده است.

وی افزود: هم اینک نیز ایمن‌سازی و نصب علایم در جاده ارتباطی بوستان به خان احمد باشت به طول ۴۰ کیلومتر در حال انجام شدن است.

 معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: سالانه تعداد زیادی از هم استانی ها به دلیل نامناسب بودن جاده‌ها و محورهای ارتباطی استان جان خود را از دست می‌دهند که شناسایی و رفع این نقاط حادثه خیز تا حدود زیادی می تواند از میزان این سوانح بکاهد.

نوری پور بیان کرد: بنابراین تلاش برای پیگیری، همکاری و رفع نقاط حادثه‌خیز یکی از اقداماتی است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

وی ابراز داشت: به طور سالانه حذف و بهسازی بخشی از نقاط حادثه‌خیز به طور جد در دستور کار متولیان امر در این حوزه قرار دارد.

این استان با داشتن کمتر از ۱۷۰ کیلومتر بزرگراه و شرایط خاص توپوگرافی و کوهستانی یکی از استان‌های خطرناک در زمینه سوانح رانندگی است.

استان کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی حدود ۷۲۳ هزار نفر جمعیت دارای هشت شهرستان، ۱۷ بخش و یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه در جنوب غربی ایران واقع شده است.

بر اساس برآوردها هزینه هر کیلومتر بهسازی و آسفالت راه‌های اصلی در این استان حدود دو تا سه برابر استان‌های کویری است.

از مجموع حدود ۶ هزار کیلومتر راه موجود در این استان بیش از چهار هزار کیلومتر آن راه‌های روستایی است که بیش از ۵۰ درصد آن همچنان خاکی و شوسه است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.