علی داوودی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سد مخزنی تنگ سرخ یکی از سدهای خاکی جنوب کشور محسوب می‌شود که هدف از ساخت آن تامین آب شرب شهر یاسوج و بخش هایی از استان فارس و همچنین تامین آب مورد نیاز روستاهای مسیر و حومه در کهگیلویه وو بویراحمد و فارس است.
وی بیان کرد: در سال ۹۸ پیشرفت عملیات اجرایی  سد تنگ سرخ از ۱۲ درصد به ۲۵ درصد رسید و هم اکنون پیشرفت کلی سد ۳۳ درصد است.

داوودی اظهار کرد: از زمان مطالعات علمی و کارشناسی سد تنگ سرخ تا کنون افزون بر ۲۲ میلیارد تومان از اعتبارات پرداخت شده که رقمی حدود ۱۸ میلیارد تومان آن به عوامل اجرایی پرداخت شده است.
وی ادامه داد: عملیات اجرایی این سد از سال ۹۱ آغاز شد که به دلیل مشکلات اعتباری، عملیات اجرایی آن ناموفق بود و به ناچار بازبینی‌هایی با هدف کاهش هزینه‌های اجرای طرح انجام شد.
مدیرعامل آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در نیمه دوم سال ۹۶، مراحل ساخت سد به صورت تعاملی با پیمانکار، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء و با کارفرمایی آب منطقه ای استان آغاز شد.
سد تنگ سرخ از نوع خاکی-سنگریزه ای با هسته رسی بوده که ارتفاع آن از پی ۶۶.۵ متر، طول تاج سد ۹۱۷ متر، عرض تاج سد ۱۰ متر و حجم مخزن در رقم های نرمال بهره برداری ۱۲۵ میلیون متر مکعب و حجم تنظیمی سد ۲۰۰ میلیون متر مکعب است.

این سد در ۳۵ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد بر روی رودخانه بشار در منطقه تنگ سرخ در حال ساخت است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.