مسعود روانگرد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت ۲ هزار و ۸۰۷ مهارت آموز در باشت موفق به کسب حد نصاب آزمون کتبی شدند.

وی عنوان کرد: از سال ۱۳۹۲ تاکنون ۲ هزار و ۵۴۹ فقره گواهینامه برای مهارت آموزان در این شهرستان صادر شده است.

روانگرد ابراز داشت: این آموزش‌ها در بخش‌های صنایع، صنوف و سایر حوزه ها در قالب ۱۴ حرفه ارائه شده است.

وی تصریح کرد: این دوره‌ها در رشته هایی مانند ایمنی مقدماتی، بتن ریز، بتن ساز، فرشینه بافی، دوزنده لباس های بدون الگو، خیاطی لباس های محلی، متصدی کافی شاپ، نقاشی شیشه های تزئینی، جوشکاری و نقاشی ساختمان برگزار شده است.

رئیس اداره فنی و حرفه ای باشت تصریح کرد: از سال ۱۳۹۲ تاکنون ۴۶۵ دوره مهارت های حرفه ای با حجم ۹۸هزار نفر ساعت در این شهرستان برگزار شده است.

روانگرد تاکید کرد: از ابتدای دولت یازدهم تاکنون ۹۰۰ مهارت آموز در باشت در آزمون صنعت ساختمان شرکت کردند که از این تعداد ۷۰۰ نفر موفق به کسب گواهینامه شدند.

وی اظهار داشت: آموزش‌های مهارتی این مرکز بر اساس نیازسنجی در مناطق شهری و روستایی باشت برگزار شده است.

روانگرد گفت: توسعه فرهنگ مهارت آموزی و مهارت افزایی، اجرای آموزش مهارتی بر مبنای تقاضا محوری، توسعه آموزش مهارت در راستای عدالت محوری و ارایه آموزش با کیفیت از اهداف پیش بینی شده فنی و حرفه ای  است.
وی فراگیری آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را زیرساخت اصلی توسعه و کارآفرینی دانست و افزود: هدف از آموزش‌های مهارتی تربیت نیروی انسانی ماهر برای کمک به چرخه اقتصاد جامعه است.

رئیس اداره فنی و حرفه ای باشت اظهار داشت:خرید تجهیزات آموزشی کارگاه های جوشکاری،مکانیک،خیاطی و صنایع دستی،تامین تجهیزات سرمایشی و گرمایشی،تجهیز مرکز فنی و حرفه ای باشت به اتوماسیون اداری از دیگر اقدامات فنی و حرفه ای این شهرستان برای انجام بهتر خدمات حرفه ای از ابتدای دولت یازدهم تاکنون بوده است.
شهر باشت مرکز شهرستان ۲۲ هزار نفری باشت در جنوب غربی کهگیلویه و  بویراحمد قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.