به گزارش ایرنا، علی محمد احمدی عصر روز دوشنبه در نشست شورای اشتغال کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد در جذب اعتبارات ملی تلاش بیشتری از خود نشان بدهند.
وی افزود: موضوع اشتغال همچنان از دغدغه های جدی دولت، مجلس و سایر ارکان نظام است.
احمدی بیان کرد: باید با اهتمام تمامی دستگاه های اجرایی شرایط و بستر لازم برای ایجاد اشتغال و افزایش تولید در این استان فراهم شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: تسهیلات اشتغالزایی دولت برای کمک به رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار بسیار موثر است.
وی عنوان کرد: دولت تمام تلاش خود را می کند تا با تسهیلات اشتغالزایی روستایی و عشایری، به ایجاد اشتغال کمک کرده و مانع از پول پاشی شود.
احمدی با ابراز رضایتمندی از اقدامات انجام شده در بخش‌های مختلف در تحقق تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری کهگیلویه و بویراحمد، تصریح کرد: با تلاش‌های انجام شده وضعیت این استان در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی مناسب بوده و فضای کسب و کار نیز بهتر شده است.
احمدی با اشاره به تسهیلات پرداخت شده در استان، گفت: ‌استان در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری در میان سه استان برتر کشور قرار گرفته است که این مهم نشان دهنده اهتمام مسئولان متولی بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم تاکنون حدود 2 هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری در این استان به بانک های عامل ابلاغ شده است که با کمترین میزان انحراف از منابع و دستورالعمل ها پرداخت شده است.
پروانه نیک مرام بیان کرد: از مجموع چهار هزار و 795 طرح اشتغال کهگیلویه و بویراحمد که وزارت کار رصد کرده تنها 6 طرح دارای انحراف بوده است.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه کهگیلویه و بویراحمد دارای وسعت کمی است باید تمام توان برای کمترین انحراف در پرداخت تسهیلات روستایی و عشایری بکار گرفته شود.
نیک مرام عنوان کرد: یک هزار و 420 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی در استان به یک هزار و 674 طرح اخصاص یافته است.
وی افزود: اشتغالزایی این تعداد طرح چهار هزار و 804 نفر بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در مجموع می توان گفت از یک هزار و 960 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی که به بانک‌های استان ابلاغ شده تاکنون یک هزار و 420 میلیارد ریال معادل 72 درصد پرداخت شده است.
وی گفت: تا زمان مشخص شدن و تعیین تکلیف وضعیت طرح های دستگاه های اجرایی که در بانک ها مانده اند، طرح جدیدی از آنها پذیرفته نخاوهد شد.
هم اینک 648 واحد در زمینه کارورزی در این استان مشارکت دارند.
نیک مرام بیان کرد: در آذز ماه سال 1396 با 54 نفر کارورز در کهگیلویه و بویراحمد قرار داد بسته شد و این تعداد هم اینک به 448 نفر رسیده است.
سخت گیری بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی در شهرستان کهگیلویه، عملکرد ضعیف اداره ‌کل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد در جذب تسهیلات اشتغال روستایی و عدم همکاری بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد با فعالان اقتصادی از مهم‌ترین موضوعاتی بود که در این نشست مطرح شد.
دولت تدبیر و امید به منظور حفظ و تداوم حیات روستاهای کشور و رونق اشتغال روستایی طرح های مطلوبی به جریان انداخته است که پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی یکی از همین برنامه هاست.
44درصد از جمعیت حدود 723 هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در روستاها ساکن هستند.
حدود 12 درصد در قالب 80 هزار نفر نیز جمعیت عشایری این استان است.
کهگیلویه وبویراحمد دارای هشت شهرستان، 17 شهر و حدود یکهزار و 670 روستای دارای سکنه است.
9868/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.