به گزارش ایرنا، صادقی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران آخرین ضریب محرومیت را در کشور 9 عنوان و تصریح کرد: چهار دهستان این استان ضریب محرومیت 9 را دارد که سه مورد از این تعداد در قلعه گنج و یک مورد در شهرستان ریگان واقع است.
وی اظهار داشت: 11 روستا نیز با ضریب محرومیت هشت، 28 روستا با ضریب هفت، 47 روستا با ضریب محرومیت 6 در کرمان وجود دارد که بیشتر در مناطق جنوبی این استان قرار دارند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان تاکید کرد: شرایط خاصی در استان کرمان بخصوص جنوب این استان حاکم است که دل هر انسانی را به درد می آورد.
وی با اشاره به حضور هفتگی در مناطق محروم تصریح کرد: درصدد ایجاد راهکار و زمینه برای تغییر و بهبود وضعیت مردم محروم در مناطق مختلف استان کرمان هستیم.
صادقی ادامه داد: همه ما امدادگر هستیم لذا به اتفاق کارشناسان کمیته امداد در مرحله نخست اقدام به شناسایی مناطق محروم استان کرمان کردیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: اصحاب رسانه می توانند در رفع محرومیت و ارتقا وضعیت معیشتی مردم ساکن مناطق محروم نقش داشته باشند.
وی با اشاره به بازدید از روستای بنگرو از توابع بخش چاه دادخدا شهرستان قلعه گنج اظهار داشت: خشکسالی مردهای این روستا را مجبور به کوچ کرده است.
مدیرکل کیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان گفت: تعداد اعضای خانوارها نیز در روستای بنگرو زیاد است و از فقر زیادی رنج می برند.
وی با بیان اینکه دمای حاکم در منطقه در روز بازدید 55 درجه بود در حالی که برق نیز در این منطقه وجود ندارد افزود: ساکنان این روستا از منابع بی کیفیت آب که تا حدودی زیادی خشک شده بودند استفاده می کردند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به مقاومت اهالی روستاهای محروم واقع در قلعه گنج به تجمیع روستایی تصریح کرد: بلافاصله نیازمندی های مردم این روستا احصا، تهیه و توزیع شد.
وی گفت: تشک، پتو، پک غذایی و بهداشتی، کوزه 50 لیتری برای خنک نگه داشتن آب، منبع ذخیره آب و سرویس بهداشتی پیش ساخته از جمله نیازمندی های ساکنان روستاهای محروم در جنوب کرمان بود که فراهم و توزیع شد.
صادقی از فقر فرهنگی به عنوان یکی از مشکلات عمده اهالی روستای بنگرو یاد کرد و افزود: افرادی برای آموزش مسائل مختلف در این منطقه و سایر مناطق محروم اعلام آمادگی کردند.
وی با اشاره به ساخت کپر آموزش به منظور اسکان و ارائه آموزش به روستاییان در زمینه های مختلف اشاره کرد و گفت: ساکنان این منطقه با وجود قرار دادن یک کپر به عنوان حسینیه قادر به نماز خواندن نبودند و فقط به این منظور حدود 20 دقیق رو به قبله می نشستند.
وی به فراهم کردن شرایط تحصیل کودکان این منطقه نیز به عنوان دیگر اقدامات نام برد و افزود: در روستای جهلدر از توابع شهرستان قلعه گنج نیز که راه دسترسی نامناسب دارد مردم با فقر زندگی می کنند.
3029/9889
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.