احمد حمزه روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشترین آمار ترک تحصیل کشوردرشهرهای جنوب کرمان به ویژه در شهرستان قلعه گنج و رودبار جنوب اتفاق می‌افتد و نداشتن بضاعت مالی خانواده ها در تامین وسایل ابتدایی مانند کتاب درسی سبب ترک تحصیلی این دانش آموزان شده است.
وی بیان کرد: در برخی مناطق مثل قلعه گنج و رودبار جنوب دختران برای رسیدن به مدرسه مجبور هستند چندین کیلومتر پیاده‌روی کنند و خانوده‌ها نمی‌توانند با این مسئله کنار بیایند.
وی تصریح کرد: جنوب استان با 32 هزار کیلومتر وسعت و 450 هزار نفر جمعیت دارای پراکندگی زیادی می باشد و اکثر مردم در این منطقه روستانشین می باشند که توان مالی برای حمایت از فرزندان در تحصیل را ندارند.
نماینده پنج شهر جنوبی استان کرمان به وضعیت نابسامان مدارس هم اشاره کرد و گفت: فرسودگی مدارس این منطقه به حدی رسیده که سبب نگرانی والدین دانش آموزان شده است.
وی اظهار کرد:هم اکنون27 مدرسه کپری در پنج شهرستان جنوب کرمان وجود دارد و بازسازی این مدارس نیاز به اعتبارات خاص است.
وی با بیان اینکه استعدادهای زیادی درمنطقه جنوب کرمان وجود دارد، تصریح کرد: این استعدادها به دلیل نداشتن امکانات شکوفا نمی شوند.
وی اضافه کرد: کیفیت آموزشی درمدارس این منطقه به حدی پایین است که درشهررودبار جنوب پس از 30 سال، یک دانش‌آموز دررشته پزشکی پذیرفته شده است.
حمزه بیان کرد: مدارس شبانه‌روزی این منطقه نیز دروضعیت نابسامانی به سر می برند و هم اکنون توانایی پرداخت مخارج جاری خود را ندارند.
جنوب کرمان با جمعیت یک میلیون نفری از هفت شهرستان جیرفت، کهنوج، فاریاب، رودبار جنوب، عنبرآباد، قلعه گنج و منوجان تشکیل شده است.
کهنوج با ۴۳ هزار و 977 نفر جمعیت در 360 کیلومتری جنوب کرمان واقع شده است.
خبرنگار: هادی شفیعی مجاز ** انتشار دهنده: روح الله صائب*
7450/6003
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.