به گزارش روز شنبه دادگستری کل استان کرمان، محبوبه میرزا بیگی با اشاره به مواد قانونی 315 و 410 آئین دادرسی کیفری مبنی بر حضور مشاور در محاکم اطفال و نوجوانان افزود: برای رفع دغدغه حضور مشاوران و مددکاران در جلسات دادرسی با حمایت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، معاونت منابع انسانی دادگستری کرمان و دادستان عمومی و انقلاب مرکز کرمان اداره مددکاری دادسرا راه اندازی شد.
وی با اشاره به آغاز به کار اداره مددکاری دادسرای کرمان از اول اسفند ماه امسال عنوان کرد: وجود مددکار از اهمیت بسزایی برخوردار است و قانونگذار نگاه بالینی به مددکاری دارد.
وی با اشاره به اینکه سه ضلع شیوه بالینی، ابزار بالینی و کارگزار بالینی اهمیت بسزایی دارد گفت: ابزار بالینی مجازات های جایگزین استفاده از ظرفیت نهادهای نوظهور مانند حکم به معافیت از کیفر، تعلیق و تعویق مراقبتی و غیرمراقبتی و غیره است.
وی خاطر نشان کرد: کارگزاران بالینی، واحدهای مددکاری و مشاوره هستند که باید اصولی را مورد توجه قرار دهند که اعتماد دادگاه و ارباب رجوع را مخدوش نکنند و رعایت حقوق شهروندی افراد مراجعه کننده و از همه مهم تر حفظ اسرار مردم که در مواد قانونی اشاره شده همواره باید مدنظر باشد.
مدیر پیشگیری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان یادآور شد: با توجه به تشکیل اداره مددکاری دادسرای کرمان، از اول اسفند ماه شاهد حضور دائمی و هر روزه مددکاران در دادگاه ویژه اطفال و نوجوانان و دادسرای اطفال و تشکیل پرونده شخصیت به فوریت هستیم.
خبرنگار: سمیه حسن شاهی ** نجمه حسنی
7440/3029
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.