امید سلاجقه روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با احداث ۳۰ مدرسه در کرمان، این استان در سال تحصیلی آینده عاری از مدارس خشت‌ و گلی می شود.

وی با بیان اینکه میانگین سرانه فضای آموزشی استان کرمان ۴.۹ و این رقم در کشور ۵.۲ است افزود: سرانه فضای آموزشی در کرمان پایین‌تر از این سرانه در کشور است که در این بخش نیازمند حضور بیش از پیش خیران هستیم.  

 رئیس اداره روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان تاکید کرد: ۷۵۰ کلاس درس در استان کرمان با بخاری نفتی گرم می شدند که با توجه به تمهیدات اندیشیده شده از اول مهر سال جاری این کلاس‌ها به سیستم های استاندارد گرمایشی مجهز می شوند.

وی با بیان اینکه ۳۰ مدرسه جدید در کرمان توسط خیرین و اعتبارات دولتی احداث شده است گفت:  ۳۹ درصد مدارس این استان تخریبی هستند و یا نیاز به استانداردسازی دارند.

سلاجقه گفت: ۴۰۲ مدرسه فنی حرفه ای و کاردانش با ۴۲ هزار دانش‌آموز در کرمان وجود دارد که در این زمینه این استان رتبه نخست کشوری را به خود اختصاص داده است. 

وی تاکید کرد: خیرین مدرسه ساز کرمان در سال گذشته بیش از ۳۱ میلیارد تومان به امر مدرسه سازی اختصاص دادند که قابل تقدیر است. 

 رئیس اداره روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به کسب رتبه نخست جشنواره شهید رجایی در مجموع شاخص های عمومی و اختصاصی توسط آموزش و پرورش استان کرمان برای سومین سال متوالی افزود: کسب رتبه سوم مسابقات جهانی مسابقات رباتیک توسط دانش آموزان کرمانی در کشور کره جنوبی نیز افتخار دیگری است.

وی ادامه داد: این در حالی است استان کرمان در فضای آموزشی مناسب دچار کمبود است و نبود تجهیزات و فضاهای ورزشی، پراکندگی و وسعت استان و وجود ۷۱۰ مدرسه زیر ۱۰ نفر که موجب بر هم خوردن توازن نیروی انسانی و دشواری ساماندهی نیروی انسانی می شود از جمله مشکلات فراروی آموزش و پرورش استان کرمان است.

افزون بر ۴۱ هزار فرهنگی که ۶۰ درصد آن را بانوان و ۴۰ درصد را آقایان تشکیل می دهد به جامعه دانش آموزشی استان کرمان خدمات ارائه می دهند.

۳۰۲۹

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.