به گزارش ایرنا، محمدجواد فدائی روز دوشنبه در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کرمان با محوریت شرکت های دانش بنیان افزود: پائین بودن این استان در 25 شاخص از میانگین کشوری در کنار استعدادها و ظرفیت های منحصر به فرد به معنای آن است که نیاز به جهش و حرکت صحیح داریم.
وی تاکید کرد: باید بر مبنای یک برنامه مشخص علمی و جامع در بازه های زمانی کوتاه مدت و میان مدت، خلاء های موجود را برطرف و عقب افتادگی های این استان را جبران کنیم.
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه این استان به لحاظ امکانات و منابع بالقوه بسیار غنی است و از نظر معدنی کرمان را به عنوان بهشت معادن ایران می شناسند، عنوان کرد: حدود 40 درصد ارزش افزوده کشور مربوط به معادن این استان است و این کرمان به لحاظ شاغلین معادن، ارزش تولیدات معدنی، میزان استخراج مواد معدنی و غیره رتبه برتر کشوری را به خود اختصاص داده است.
فدائی به جایگاه ویژه استان کرمان در تولید محصولات جالیزی و کشاورزی اشاره و خاطرنشان کرد: در حال حاضر 138 نوع محصول کشاورزی در این استان تولید می شود و در بخش صنعت نیز فعالیت های بسیار خوب صنعتی انجام شده است.
وی گفت: در مجموع هفت هزار اثر فرهنگی در استان کرمان وجود دارد که از این تعداد، 650 اثر ثبت ملی و هفت اثر نیز ثبت جهانی شده که این استان یک سوم آثار ثبت شده جهانی کشور را به خود اختصاص می دهد.
استاندار کرمان یادآور شد: با وجود همه شرایط موجود به لحاظ منابع و امکانات اقتصادی، درآمد سرانه استان در سال 15.4 میلیون تومان و متوسط کشور 16.3 مییلون تومان است.
فدائی ادامه داد: درآمد خانواده های شهری در استان کرمان در سال 25 میلون تومان و در کشور 36 میلیون تومان است.
3029/7440
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.