سرهنگ محمدرضا یاری روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: مشاهده شده که افراد سودجو از طریق ارسال پیامک های مشکوک با مضامین اعلام شماره کارت بانکی و درخواست واریز کمک بلاعوض به زلزله زدگان، اقدام می کنند.
وی بیان کرد: در این روش شیادان با توجه به عدم آگاهی و کنترل اطلاعات دریافتی از سوی گیرندگان پیامک، نسبت به فریب مردم زلزله زده اقدام و از مشتریان کلاهبرداری می کنند.
وی اظهار کرد: شهروندان زلزله زده باید برای جلوگیری از کلاهبرداری های احتمالی و متضرر شدن، در صورت دریافت این گونه پیامک های مشکوک، از پاسخ دادن یا واریز وجه بدون کنترل حساب های مقصد خودداری کنند.
فرمانده انتظامی سرپل ذهاب اضافه کرد که هشدارهای لازم در خصوص بی توجهی زلزله زدگان به پیامک های مشکوک تلفن همراه، از طریق یک اطلاعیه در اختیار شهروندان قرار گرفته است.
سرهنگ یاری ادامه داد: پلیس همواره آماده برخورد با افراد سودجو و کلاهبردار است و از این رو از شهروندان و زلزله زدگان درخواست می شود در صورت مشاهده با هر یک از شیوه های کلاهبرداری، بدون توجه به این درخواست، با مراجعه به پلیس، شماره های تماس این افراد سودجو را در اختیار پلیس قرار دهند تا پیگیری های لازم صورت گیرد.
از زمان وقوع زمین لرزه هفت و سه دهم ریشتری 21 آبان در غرب استان کرمانشاه تاکنون بیش از یک هزار و 600 پس لرزه در استان به ثبت رسیده است.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله، 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی های صورت گرفته حدود 90 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی نیز آسیب کلی و جزئی دیده است.
سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه بیش از 90 هزار تن جمعیت دارد.
7079/7399/3012/3033 خبرنگار:سیروس صدیقی چگینی **انتشار دهنده:فرزاد نویدی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.