به گزارش ایرنا؛ بر این اساس، مبلغ 266 میلیارد ریال از این کمک ها برای بازسازی هشت هزار و 875 واحد دامپروری خسارت دیده و به ازای هر واحد میانگین 30 میلیون ریال اختصاص یافت.
همچنین مبلغ 47 میلیارد ریال کمک بلاعوض به منظور جبران بخشی از خسارت ناشی از تلفات تولیدی پرورش دهندگان ماهی و مبلغ پنج میلیارد نیز برای بازسازی 168 مزرعه پرورش ماهی خسارت دیده به ازای هر مزرعه، میانگین 30 میلیون ریال پرداخت می شود.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله، 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه تاکنون 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرده و براساس ارزیابی های صورت گرفته حدود 90 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی نیز آسیب کلی و جزئی دیده است.

**خسارت 5 هزار و 500 میلیارد ریالی به بخش کشاورزی
به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه استان کرمانشاه در زلزله اخیر در مجموع پنج هزار و 500 میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی استان وارد شده است.
خسرو شهبازی با بیان اینکه به هشت هزار و 875 واحد دامی، انبار علوفه، تاسیسات صنعتی و نیمه صنعتی بخش کشاورزی این استان خسارت وارد شده است، گفت: در این زلزله حدود 30 هزار راس دام سبک و یک هزار راس دام سنگین نیز تلف شد و همچنین به بخش راه روستایی، کانال های آبرسانی، چاه ها و شبکه های آبیاری خسارت وارد شد.
وی با بیان این که حدود 2 هزار میلیارد ریال اعتبار برای احیای بخش کشاورزی با سود کم اختصاص یافته است، ادامه داد: همچنین 210 میلیارد ریال نیز به منظور جبران خسارت تلف شدن دام های سبک و سنگین به دامداران استان کرمانشاه اختصاص یافته است که به ازای هر راس دام سنگین 30 میلیون ریال و هر راس دام سبک 6 میلیون ریال پرداخت می شود.
وی گفت: بخشی از این خسارت در 9 شهرستان استان کرمانشاه به دامداران پرداخت شد و بخشی دیگر از آن نیز در حال پرداخت است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه در ادامه گفت: در راستای پرداخت کمک های بلاعوض به بخش اماکن دامی و واحدهای تولیدی، پیگیرهای لازم صورت گرفت ضمن این که در زلزله اخیر، حدود 168 مرکز پرورش ماهی به طور کامل تخریب شد و 72 واحد نیز بین 20 تا 40 درصد خسارت دیدند.
استان کرمانشاه با حدود سه میلیون راس گوسفند و بز و 200 هزار راس گاو و گوساله یکی از قطب های دامپروری کشور محسوب می شود که از این تعداد حدود یک میلیون و 100 هزار راس دام در اختیار عشایر استان قرار دارد.
سالانه 450 هزار تن محصولات دامی در استان تولید می شود که از این میزان حدود 36 هزار تن آن گوشت قرمز و بیش از 300 هزار تن نیز شیر است.
اکنون یک کشتارگاه صنعتی دام در شهر کرمانشاه و 11 کشتارگاه سنتی و 9 کشتارگاه مرغ در استان فعال است.
در استان کرمانشاه همچنین 783 واحد مرغداری‌ صنعتی گوشتی و تخمگذار فعال است که سالانه بیش از 63 هزار و 700 تن گوشت مرغ و 11 هزار تن تخم مرغ در این تعداد واحد تولید می شود.
3033/8066 خبرنگار:فرزاد نویدی **انتشار دهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.