به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ بازوند روز پنجشنبه در جریان بازدید از روند اجرای طرح احداث توقفگاه های خودرو در قصرشیرین و پایانه مسافری مرز خسروی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از تمام ظرفیت ها و امکانات موجود برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی که از مرز خسروی عازم عتبات عالیات هستند ، استفاده می شود.
وی بیان کرد: با بازدید صورت گرفته، روند اجرای طرح های عمرانی برای تقویت زیرساخت های قصرشیرین و مرز خسروی مطلوب ارزیابی می شود.
وی از مشارکت 18 استان کشور برای ایجاد و تقویت زیرساخت های قصرشیرین و مرز خسروی برای تسیهل در تردد زائران اربعین حسینی خبر داد و اضافه کرد که با توجه به زمان باقی مانده تا راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی، اهتمام مسئولان دستگاه های اجرایی برای تکمیل طرح های در دست اقدام، یک ضرورت است.
نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه، بازگشایی مرز خسروی و تردد زائران اربعین حسینی از این مرز را آغازگر تحولی نوین و بزرگ برای شهرستان مرزی قصرشیرین توصیف کرد.
بازوند گفت: استفاده از ظرفیت های مرز به عنوان عامل و محرک توسعه منطقه باید مورد توجه بیشتر مسئولان دستگاه های اجرایی قرار گیرد و وجود 186 کیلومتر مرز قصرشیرین با عراق می تواند عامل مهمی برای توسعه بیش از پیش این شهرستان باشد.
استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: در صورت تصویت طرح منطقه آزاد تجاری قصرشیرین توسط هیات دولت، بی شک شاهد تحول عظیمی در این شهرستان مرزی خواهیم بود.
بازوند افزود: رویکرد دولت تقویت زیرساخت های موجود در مرز است و بی شک از تمام ظرفیت ها و امکانات برای تحقق این مهم استفاده می شود.
فرماندار قصرشیرین نیز در ادامه در سخنانی از تلاش دستگاه های اجرایی شهرستان و همچنین به کارگیری از ظرفیت های 6 استان معین کشور برای تقویت و آماده سازی زیرساخت های موجود در مرز رسمی خسروی برای تردد زائران اربعین حسینی خبر داد.
فرامرز اکبری گفت: دستگاه های اجرایی با تمام توان در حال آماده سازی زیرساخت های موجود در مرز رسمی خسروی هستند تا خدمات مطلوبی به زائران اربعین حسینی ارائه شود.
وی ادامه داد: کمیته های 15 گانه ستاد اربعین استان کرمانشاه نیز با بهره گیری از ظرفیت های موجود و تقویت زیرساخت ها در تلاشند تا خدمات مطلوبی به زائران اربعین حسینی ارائه دهند.
فرماندار قصرشیرین با بیان این که تردد زائران از مرز رسمی خسروی به عتبات عالیات از اول ماه صفر آغاز می شود، اضافه کرد که برابر تمهیدات صورت گرفته امسال شاهد تردد بیش از 500 هزار تن از زائران از مرز رسمی خسروی به عتبات عالیات خواهیم بود.
وی از جمله اقدام های صورت گرفته برای ایام اربعین حسینی در قصرشیرین را ایجاد توقفگاه در 200 هکتار زمین، احداث 500 چشمه سرویس بهداشتی در مسیر توقف گاه ها، مراکز اسکان، اردوگاه ها و پایانه بین المللی مرز خسروی، تامین روشنایی، انجام و بهسازی روکش آسفالت و مسیرهای ارتباطی، تقویت آنتن دهی شبکه تلفن همراه و پهنای باند اینترنت، تامین آب آشامیدنی و افزایش گیت های گذرنامه برای خروج زائران ذکر کرد.
با پیگیری مسئولان استان و با ابلاغ نامه ای از سوی وزارت کشور مبنی بر بازگشایی مرز خسروی در 28 اسفند 93 به استانداری کرمانشاه، اکنون این مرز رسمی و بین المللی بازگشایی شده است.
شهرستان قصرشیرین دارای 14 واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با 322 اتاق و یک هزار و 200 تخت است که بیشتر این اماکن در اوایل دهه 80 ساخته شده است تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشد.
مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد، کربلا، کاظمین و سامراست که این مرز رسمی تا بغداد پایتخت کشور عراق 190، نجف 380، کربلا 300، کاظمین 203 و تا سامرا 326 کیلومتر فاصله دارد.
قصرشیرین با 27 هزار تن جمعیت در غرب کرمانشاه، بیش از 186 کیلومتر مرز مشترک با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی 2 مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.
مرز خسروی در 20 کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است.
7079/3033 خبرنگار:فرزین مدرسی **انتشار دهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.