پورمراد جانی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش بینی می شود با میانگین برداشت 15 تن در هکتار، 12 هزار تن محصول باقلا از سطح مزارع برداشت شود.
وی اظهار کرد: بخشی از محصول باقلای تولیدی شهرستان برای فروش به شهرهای همجوار و مراکز استان های دیگر عرضه و بخشی دیگر نیز در بازار استان کرمانشاه به فروش می رسد.
وی با بیان اینکه کشت باقلا هر سال با شروع فصل پاییز و پس از برداشت محصولات تابستانه در سرپل ذهاب آغاز می شود، بیان کرد: این محصول از نیمه دوم فروردین و نیمه اول اردیبهشت ماه برداشت می شود.
باقلا حاوی ویتامین های آ.ب.ث و املاح مفیدی از جمله آهک، فسفر، آهن و غیره است به همین علت در گروه خوراکی های خون ساز قرار دارد و مغز قلم استخوان ها را نیز تقویت می کند.
دانه های باقلا در تقویت اعصاب مفید است و اثر نرم کننده و از بین برنده التهاب را در بدن انسان دارد اما هر سال در فصل برداشت و عرضه این محصول در بازار برخی افراد دچار بیماری فاویسم یا حساسیت به باقلا می شوند.
یکی از علایم این بیماری کم خونی است که در نوع شدید آن اگر به سرعت درمان نشود منجر به مرگ می شود.
زردشدن چهره و تغییر رنگ ادرار، سردرد، تهوع، رنگ پریدگی، استفراغ، افزایش ضربان قلب و افت فشار خون از جمله علائم فاویسم است که بر اثر تخریب گلبول های قرمز بوجود می آید.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه با بیش از 90 هزار تن جمعیت، 45 هزار هکتار زمین کشاورزی و باغ دارد.
3012/8066/7399 خبرنگار: سیروس صدیقی ** انتشار دهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.